Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καταιγιστικά φλας στο «Τhe Ribbon Cutting» στη νέα έδρα της Rogdaki events trademark

Καταιγιστικά φλας στο «Τhe Ribbon Cuttin...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντενίση, Ντάβλας, Κονδυλάτος και «όλος ο καλός ο κόσμος» στα λαμπερά εγκαίνια, Κορίνθου 152

Μιμή Ντενίση, Γιώργος Ντάβλας, Περικλής Κονδυλάτος και ο Ινδός παραγωγός ταινιών Bollywood, RavinderJeet Dariya εκπροσώπησαν το εγχώριο και διεθνές star system στο επίσημο opening «Τhe Ribbon Cutting» της εταιρείας Rogdaki events trademark το βράδυ της Δευτέρας. Μια πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη εκδήλωση, που αναστάτωσε την οδό Κορίνθου προκαλώντας κοσμοπλημμύρα. Το περιβάλλον των εγκαινίων ήταν αναμφίβολα έξω από τα καθιερωμένα, με την απαστράπτουσα οικοδέσποινα Αννα Μαρία Ρογδάκη να δέχεται αμέτρητες ευχές, αγκαλιές και συγχαρητήρια με μαύρη cape τουαλέτα Vassilis Zoulias.

Στο εσωτερικό περιβάλλον έσμιξαν το γκρι industrial style με «οπερατικά» φτερά, εντυπωσιακά λουλούδια και vintage items αποδεικνύοντας την αστείρευτη, δημιουργική γκάμα της αισθητικής δουλειάς της εταιρείας. Αυτό το super glam, ετερόκλητο σαλόνι στήθηκε μάλιστα κόντρα στην εξωτερική είσοδο που παρέπεμπε σε ασημιζέ ballroom με έντονη «beat» μουσική. Το κοινό οδηγήθηκε υποδειγματικά για χαιρετισμούς και φωτογράφιση στα ενδότερα και για λιχουδιές, ποτό και κους κους στο πεζοδρόμιο,  έτσι ώστε να υπάρχει εκλεπτυσμένη ροή δίχως ενοχλητικό συνωστισμό. Σήμα κατατεθέν το νέο logo.

Το βραβευμένο και κοσμογυρισμένο team στο wedding planning, Rogdaki events trademark, ενθουσιάστηκε από την θεαματική προσέλευση. Οι καλεσμένοι προέρχονταν από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς κλάδους ενώ έδωσαν το παρών και πολιτευτές, όπως θα διαπιστώσετε στα πλούσια στιγμιότυπα. Ηταν μια βραδιά που πρόβαλε γόνιμα το ιδιαίτερο σκηνικό που μπορούν να επισκεφθούν τα μελλόνυμφα ζευγάρια για να καταστρώσουν τα πιο ονειρικά, γαμήλια πλάνα…

 Το thebest.gr ήταν βέβαια εκεί αρθρώνοντας το δικό του μπράβο.

 

Συντελεστές

 Στο άρτιο αποτέλεσμα των εγκαινίων συνέβαλαν: Δημήτρης Φάκαλος- Νάντια Κωνσταντινίδη του Talks Catering, Μάκης Κατής με την ομάδα του Δίηχου,  Θεοδώρα Θωμαϊδη στις άνθινες δημιουργίες, Caravel στα custom made γλυκίσματα, Νίκος Τσακανίκας στις φωτογραφίες.

*Τη δημιουργία του Βασίλη  Ζούλια αποκλειστικά για την Αννα Μαρία Ρογδάκη απογείωσαν τα σκουλαρίκια του Περικλή Κονδυλάτου αλλά και το μακιγιάζ και το χτένισμα των Ελπίδας Μαστροκάλου και Βασιλικής Ζορμπά.

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος το θύμα του τροχαίου στη μεγάλη Περιμετρική

Πάτρα: «Ξεχασμένη» η Ραδινού, κατάντησε υπαίθρια τουαλέτα- Οι καταστηματάρχες ζητούν άμεσες παρεμβάσεις από το Δήμο

Γλύκα (και γεννημένη Barbie) η Μάργκο Ρόμπι με ροζ καρό gingham στο Λας Βέγκας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View