Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Τραγωδία στα Τέμπη Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια Σεισμός στην Τουρκία ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Άννα Μαρία Ρογδάκη: H "Rogdaki, Events Trademark" είναι ένα επιπλέον βήμα εξέλιξης για εμάς

Άννα Μαρία Ρογδάκη: H "Rogdaki, Eve...

Το νέο όνομα της εταιρείας εκφράζει την ωριμότητα που μας χάρισε η πορεία μέχρι σήμερα

Κυρία Ρογδάκη, μιλήστε μας για τη... Rogdaki!

Κάθε νέα χρονιά, σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Έτσι και για εμάς το 2022 ήταν μια χρονιά που είδαμε ότι ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το «όνομά τους». Η Diamond Events ήταν η αρχή. Μας δίδαξε και μας οδήγησε στον δρόμο της γνώσης, της ωριμότητας και της (εσωτερικής αρχικά) αποδοχής του σωστού (και αληθινού!) ονόματος και της μοναδικής υπογραφής που θα το χαρακτηρίζει. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων και θα φέρω περήφανα όλα όσα καταφέραμε μαζί με τη λάμψη των διαμαντιών, όμως δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη. Οφείλουμε να προχωράμε... Το νέο όνομα (αν και πόσο νέο είναι κάτι που πάντα υπήρχε...) εκφράζει την ωριμότητα που μας χάρισε η πορεία μέχρι σήμερα. Και την μεγάλη μας εμμονή στη δημιουργία – εξού και η άμεση αναφορά στη «δημιουργό». Γιατί εμείς, μέσα από τη σχέση που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους που μας επιλέγουν, δημιουργούμε αναμνήσεις ζωής. Είμαστε (πλέον) έτοιμοι να περάσουμε στα επόμενα βήματα. Λατρεύουμε να ανοίγουμε δρόμους. Το νέο μας όνομα αντανακλά την πορεία, την εξέλιξη και την εμπειρία και υπάρχει πια δυναμικά, δηλώνοντας το καινοτόμο στο χώρο.

Νέο λογότυπο λοιπόν για την «Rogdaki, events trademark».

Ναι. Η αλήθεια είναι ότι προχωρήσαμε σε ένα συνολικό re-branding, κάνοντας σαρωτικές αλλαγές και στήνοντας κάτι συμπαγές, νέο, συνολικό και μοναδικό. Το λογότυπό μας είναι ένα πλάσμα, ένα αερικό που μεταμορφώνει στιγμές και τις κάνει ιδιαίτερες και ανεξίτηλες στο χρόνο. Βασικό του στοιχείο η αντανάκλαση, ο καθρέπτης μέσα από τον οποίο βλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας, τις κάνουμε δικές μας και τους δίνουμε σάρκα και οστά, μέσα από δρόμους καλλιτεχνικούς και προσωπικούς, δίνοντας τους λάμψη, δύναμη και μοναδικότητα. Στόχος μας, αυτό το πλασματάκι να μη χρειάζεται καμία λεζάντα, γιατί είναι από μόνο του ταυτότητα. Μια ανεξίτηλη σφραγίδα στο χώρο της δουλειάς μας που θα ορίζει και θα εμπνέει.

Ένας νέος χώρος, πολύ διαφορετικός, θυμίζει πολύ gallery.

Η ανάγκη για την εξέλιξη που υπάρχει κάθε φορά που μια εταιρεία μεγαλώνει, είχε φέρει από την αρχή του χρόνου την ανάγκη για ένα νέο χώρο. Μια βόλτα στην πόλη, έφερε την απάντηση. Και όπως όλα τα ωραία και τα θαυμαστά, βρεθήκαμε ξαφνικά μπροστά σε μια άδεια βιτρίνα. Αμέσως καταλάβαμε ότι είχε βρεθεί ο νέος χώρος, ο δικός μας χώρος, αυτός που θα μπορεί να φιλοξενήσει το όραμα μας για άνοδο. Στην Κορίνθου 152 λοιπόν, η "Rogdaki, events trademark" περνά στην επόμενη φάση. Απλές αρχιτεκτονικές γραμμές και industrial ύφος μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε – όπως σωστά «είδατε» - μια event gallery στην οποία υποδεχόμαστε τους πελάτες μας και χαιρόμαστε όταν μας λένε: είναι τόσο εσείς...! Τα διακοσμητικά στοιχεία αλλά και οι (συνεχώς εναλλασσόμενες) δημιουργίες, υπάρχουν μόνο γιατί ταιριάζουν και όχι ως προτάσεις διακόσμησης ενός event. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που ο νέος χώρος μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσω και να εκφραστώ καλλιτεχνικά - και σίγουρα πολύ - πολύ διαφορετικά παραμένοντας εγώ...

Μια νέα σελίδα λοιπόν!

Νέος χώρος, νέο brand, νέο όνομα, νέο λογότυπο, άραγε υπάρχει κάτι παλιό; - θα μπορούσε εύκολα να αναρωτηθεί κάποιος. Η εξέλιξη είναι μια σκάλα από το παλιό προς το νέο. Πίσω λοιπόν από όλα τα σημαντικά που έρχονται υπάρχει μια ομάδα που ακόμα και αυτή δεν είναι ίδια. Είναι πιο δεμένη και πιο αποφασισμένη από ποτέ για να δημιουργήσει, να προσφέρει και να υπογράψει (με την αυτοπεποίθηση που μας έδωσε το re-branding) μια personalized και tailor made αντιμετώπιση στα events που οδηγεί σε μια μοναδική εμπειρία. Στις σημαντικότερες στιγμές σας, σας αξίζει να έχετε αυτό που ονειρεύεστε και να μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Η εταιρεία μας δεν συμβιβάζεται ποτέ, αλλά με εφευρετικότητα, πρωτοπορία και απόλυτη προσκόλληση στο τέλειο, εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια και είναι μία. Προσωποκεντρική (άλλη μια εξήγηση του νέου σήματος) στον άνθρωπο που μας εμπιστεύεται και εναποθέτει το όνειρό του στα χέρια μας. Στο events design δεν υπάρχει προσωπικό γούστο, δεν έχουν θέση τα πρέπει και τα συνήθη. Η εταιρεία μας και η ομάδα μας ξεχώρισε γιατί βγήκε από τις πεπατημένες. Γιατί απέφυγε δυναμικά το copy paste, γιατί οι αντιγραφές δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τη δημιουργία. Είμαστε λοιπόν εδώ, για να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα events γιατί η έμπνευσή μας δεν εξαντλείται, όπως δεν σταματούν οι άνθρωποι να είναι διαφορετικοί, μοναδικοί ψάχνοντας αυτόν που θα διηγηθεί την ιστορία τους. Αυτόν που θα τους οδηγήσει να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. Αναζητούμε μαζί τους όχι μόνο το χαμόγελο, αλλά το δάκρυ της πραγματικής χαράς. Γι'  αυτό το λόγο είμαστε εδώ!

www.rogdaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View