Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γλύκα (και γεννημένη Barbie) η Μάργκο Ρόμπι με ροζ καρό gingham στο Λας Βέγκας

Γλύκα (και γεννημένη Barbie) η Μάργκο Ρό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το outfit της star υπέγραψε ο οίκος Prada, συνοδευόταν από τον συμπρωταγωνιστή της Ράιαν Γκόσλινγκ

Η καθιερωμένη τουρνέ προώθησης μιας μεγαλεπίβολης ταινίας περιλαμβάνει σοβαρή στυλιστική μελέτη, δηλαδή δεν μπορεί οι ηθοποιοί να εμφανίζονται επισήμως παράταιρα με την θεματική της παραγωγής. Στην περίπτωση της αυστραλέζας καλλονής star Μάργκο Ρόμπι, η πολυαναμενόμενη στα σινεμά «Barbie» αποτελεί μεγάλη και γόνιμη έμπνευση.

Στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο CinemaCon του Λας Βέγκας παρουσιάστηκε με ένα σύνολο που δικαίωσε απόλυτα την επιλογή της για τον ομώνυμο ρόλο. Με απίστευτη σιλουέτα, η  λαμπερή ηθοποιός ντύθηκε κοριτσίστικα, σαν ζωντανή κούκλα.

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα ασορτί «σετ», από μπουστάκι και μικροσκοπική μίνι, κρουαζέ φούστα σε sixties style με ετικέτα του οίκου Prada. Aυτό που έκανε εντύπωση ήταν το print του πασίγνωστου καρό gingham σε φωτεινό ροζ με κυματιστό γαρνίρισμα. Ολόκλήρωσε το σύνολο με ροζ mules του Christian Louboutin, φτιαγμένα από πλαστικοποιημένο δέρμα και ένα χρυσό βραχιόλι Chanel στο πόδι.

Ο γοητευτικός συμπρωταγωνιστής της Ράιαν Γκόσλινγκ που τη συνόδευε επέμεινε και εκείνος στο ροζ, φορώντρας ένα 80s bomber jacket  της εταιρείας Acne Studios ενώ το λευκό μπλουζάκι του είχε τύπωμα το όνομα της σκηνοθέτιδας Greta Gerwig με την χαρακτηριστική γραμματοσειρά της Barbie.

Θυμηθείτε πως το συγκεκριμένο καρό «τραπεζομάντηλου» είναι ανάμεσα στα πιο επίκαιρα prints της σαιζόν που διανύουμε, θιοθετήστε το κι εσείς, είναι δεν είναι ροζ…  

Ειδήσεις Τώρα

Straw backet bags: Ναι, ναι το θέλουμε κι εμείς το καλαθάκι μας!

Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 5 Μαΐου

Πάτρα: «Ξεχασμένη» η Ραδινού, κατάντησε υπαίθρια τουαλέτα- Οι καταστηματάρχες ζητούν άμεσες παρεμβάσεις από το Δήμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View