Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Prada: Σερβίρει καφέ στα Harrods, ο καπουτσίνο με σήμα, χαμός στο TikTok

Prada: Σερβίρει καφέ στα Harrods, ο καπο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ιταλικό label μετέφερε το Italian life style στο Λονδίνο, δείτε το νέο, πολυσυζητημένο στέκι

Μετά από Fendi, Jimmy Choo, Dior, ήρθε η ώρα του οίκου Prada να υπογράψει χώρο εστίασης στο εμβληματικό πολυκατάστημα του Λονδίνου Harrods

Ανοιξε καφετέρια που θυμίζει αντίστοιχους χώρους του στο Μιλάνο, με τον iconic βεραμάν τόνο και το ρετρό ασπρόμαυρο δάπεδο (που παραπέμπει στην ιστορική μπουτίκ στη Galleria Vittorio Emanuele II) να επικρατούν. Το Prada Caffe που ήδη «σκίζει» στο διαδίκτυο και ειδικά στο TikTok, λειτουργεί μόλις τρεις μέρες και θα παραμείνει ανοιχτό, σε λογική pop-up ως τις αρχές του επόμενου χρόνου. Με είσοδο από την πλαινή οδό Hans, αναμένεται να επεκταθεί και στο δρόμο, με υπαίθριο πάγκο για λαχταριστά ιταλικά gelati. 

Oπως ανακοινώθηκε, όλα τα σερβίτσια δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο με έμπνευση την αρχαία κεραμική Celadon. Ταυτόχρονα λανσάρονται αντικείμενα από φυσητό γυαλί και η σειρά «Triangle»  λόγω του χαρακτηριστικού, τριγωνικού logo του brand.

Το all day menu  προσφέρει από πρωινό μέχρι κοκτέιλ,  αλλά και ιταλοπρεπή σνακς όπως σάντουιτς με βουβαλίσια μοτσαρέλα ή ριζότι  μαζί με  διάφορα spritz και πολλά αρτοποιήματα. Η λίστα κρασιών καλύπτει ολόκληρη την Ιταλία, από τη Σικελία μέχρι το Πιεμόντε.  Στον καπουτσίνο επάνω σχηματίζεται βέβαια το διάσημο σήμα Prada, ρίξτε μια ματιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View