Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Prada Daddy o Βενσάλ Κασέλ που μας αρέσει περισσότερο μεγαλώνοντας- «έσκισε» στο Instagram

Prada Daddy o Βενσάλ Κασέλ που μας αρέσε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ιταλικός οίκος δημοσίευσε ασπρόμαυρη λήψη του ηθοποιού που κάθεται σε μπανιέρα με western boots

Mετά τους ασπρομάλληδες σκηνοθέτες στην Saint Laurent campaign και ο οίκος Prada υμνεί τους γοητευτικούς κυρίους «κάποιας ηλικίας». Ο βραβευμένος με Σεζάρ Βενσάν Κασέλ, πατέρας δυο κοριτσιών από τον 14 ετών  γάμο του με τη Μόνικα Μπελούτσι και μιας ακόμα κόρης από τη νυν σύζυγό του, τη νεαρή Βραζιλιάνα μοντέλο Τίνα Κουνάκει, χρίστηκε πρωταγωνιστής της διαφημιστικής εκστρατείας «Touch of Crude».

Μαζί με άλλες διασημότητες επιλέχθηκε ως «πρόσωπο» της νέας σαιζόν με την εποπτεία των Miuccia Prada και Raf Simons. Ο 56χρονος παριζιάνος σταρ πόζαρε για την Άνοιξη - Καλοκαίρι του 2023 στο φακό του Ντέιβιντ Σιμς. Το αποτέλεσμα της ασπρόμαυρης λήψης που ανέβασε ο ιταλικός οίκος στο Instagram απέφερε εγκωμιαστικά σχόλια. Και είναι αλήθεια πως ο Βενσάν, που πια εχει ασημόλευκα κοντοκουρεμένα μαλλιά δείχνει πολύ πιο ωραίος από τα νιάτα του, με έμφυτο μαγνητισμό και προσωπικό στυλ.

Φοράει ένα στενό, μαύρο κοστούμι Prada με καουμπόικες μπότες και κάθεται σε μια λευκή μπανιέρα. Είναι βέβαιο πως κανένα νεαρό μοντέλο δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View