Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Εμμα Γουάτσον: Στέφθηκε Prada Beauty girl και σκηνοθέτησε τον «πολυδιάστατο» εαυτό της

Εμμα Γουάτσον: Στέφθηκε Prada Beauty gir...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κοριτσάκι του Χάρι Πότερ δεν έχει εξελιχθεί μόνο ως ηθοποιός αλλά και χάρη στις ακτιβιστικές της απόψεις, οι οποίες δελέασαν τον ιταλικό κολοσσό

Nέο πρόσωπο στις αρωματικές καμπάνιες του οίκου Prada (ο οποίος θα κάνει πραγματικά θραύση με τη νέα ενδυματολογική σαιζόν) και αδιαμφισβήτητη super star στο διεθνές προσκήνιο της ομορφιάς, η 32χρονη βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και style icon Εμμα Γουάτσον. Με κοντοκουρεμένο μαλλί και «διαφορετικό» attitude πρωταγωνιστεί ως πρέσβειρα του αρώματος Paradoxe του διάσημου ιταλικού label και μάλιστα αναλαμβάνει για πρώτη φορά το ρόλο της σκηνοθέτιδας, καθοδηγώντας στο σχετικό φιλμάκι τον εαυτό της. «Eνσαρκώνει την ουσία της πολυδιάστατης γυναίκας της Prada», ανακοίνωσε η εταιρεία στα κοινωνικά της δίκτυα, με τις πρώτες φωτογραφίες Γουάτσον ως ambassador.

«Όταν η Prada μου ζήτησε να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο της άρωμα, ρώτησα αν μπορούσα να το σκηνοθετήσω. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το κομμάτι της τέχνης μου και ελπίζω να το απολαύσετε όσο απόλαυσα κι εγώ τη δημιουργία του»», ανάφερε η ίδια η ηθοποιός σε μια ανάρτησή της στο Instagram, με ένα στιγμιότυπο του διαφημιστικού βίντεο. Ενθουσιώδης οπαδός της προσπάθειας για πιο συνειδητή και με σεβασμό προς το περιβάλλον μόδα χαίρεται που αυτό το καινούριο project της για την Prada δημιουργήθηκε με αυτές τις αρχές. Το μπουκάλι με το άρωμα μόλις τελειώσει, γεμίζει ώστε να εξοικονομηθούν συσκευασίες. Το σχήμα του παραπέμπει στο πασίγνωστο τριγωνικό logo. To λουλουδένιο άρωμα με τη σφραγίδα των Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu και Shyamala Maisondieu έχει νότες κορυφής αχλάδι, μανταρίνι και περγαμόντο, μεσαίες νότες άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί σαμπακ, εσάνς νερολί και νερόλι και βάση λευκό μόσχο, κεχριμπάρι, βενζόη και βανίλια μπέρμπον.

Η Γουάτσον που έγινε διάσημη από τις πολύκροτες περιπέτειες του Χάρι Πότερ, πρωταγωνίστησε το 2019 στις «Μικρές κυρίες» ενώ από το 2020, συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου πολυτελείας Kering, ως επικεφαλής βιωσιμότητας. Mε πανεπιστημιακή παιδεία, πέρα από τις περιβαλλοντικές της ανησυχίες δραστηριοποιείται δυναμικά και σε θέματα γυναικείων δικαιωμάτων. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View