Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θρίλερ με τις… γυμνές φωτογραφίες της Emma Watson

Θρίλερ με τις… γυμνές φωτογραφίες της Emma Watson

Το σκάνδαλο της διαρροής γυμνών φωτογραφιών των διασήμων φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό

Η Emma Watson είναι ο τελευταίος στόχος των χάκερ που απειλούν να δημοσιοποιήσουν μια σειρά προσωπικών της φωτογραφιών τις αμέσως επόμενες μέρες.

Απ’ ό, τι φαίνεται, οι ιντερνετικοί κλέφτες αποφάσισαν να αντεκδικηθούν την ηθοποιό μετά τον εμπνευσμένο της λόγο με επίκεντρο την ισότητα των δυο φύλων ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, προωθώντας την πρωτοβουλία ‘HeForShe’. Η ίδια μίλησε για την πορεία της σεξουαλικότητάς της ως έφηβη, τον επιθυμητό τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και να πληρώνονται οι γυναίκες, δηλαδή ισάξια με τους άντρες, ενώ τόνισε τη σημασία της υποστήριξης των αντρών στη γυναικεία καθημερινότητα. Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να καταδικάσει την διαρροή των προσωπικών φωτογραφιών της Jennifer Lawrence που είχε προηγηθεί, τονίζοντας μάλιστα το πόσο ταπεινωτικά μπορούν να γίνουν τα σχόλια των χρηστών που τις συνοδεύουν.

Αυτή τη στιγμή, μέλη του forum 4Chan που λέγεται ότι σχετίζεται με τις διαρροές έχουν ‘ανεβάσει’ ηλεκτρονική σελίδα με ψηφιακή αντίστροφη μέτρηση συνοδευόμενη από φωτογραφία της Watson να σκουπίζει ένα δάκρυ. ‘Μην ξεχνάς, τα καλύτερα έρχονται’ αναγράφεται ακριβώς από κάτω. Και όλα αυτά, σαν τιμωρία επειδή η ίδια υποστήριξε τα δικαιώματα του φύλου της;

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η απειλή. Οι εκπρόσωποι της Watson πάντως αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight