Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ωραίοι, κεφάτοι και super stylish: Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι σαγήνευσαν το Λονδίνο

Ωραίοι, κεφάτοι και super stylish: Μπραν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι δυο stars έλαμψαν στην πρεμιέρα του «Babylon», εκείνος με καρό κοστούμι Τομ Ford και εκείνη με κόκκινο εξώπλατο Valentino

Φοβερή επικοινωνιακή «χημεία» ανάμεσα στους Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι, δυο από τα πιο γοητευτικά πρόσωπα του σύγχρονου Χόλιγουντ. Πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Babylon», την οποία προωθούν μαζί αυτό το διάστημα και δείχνουν να το διασκεδάζουν αφάνταστα. Τους είδαμε πολύ κεφάτους στο τραπέζι τους τη βραδιά της απονομής των «Χρυσών Σφαιρών» στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά το ίδιο κλίμα δέσποσε και στην πρεμιέρα του φιλμ σε κεντρικό πολυσινεμά του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης.

Το συγκεντρωμένο πλήθος ενθουσιάστηκε με την καταρχήν με την εικόνα τους. Ο 59χρονος Μπραντ ήταν σε μεγάλες ομορφιές με το καινούριο του, πολυσυζητημένο κούρεμα αλλά πολύ κομψό κοστούμι Tom Ford σε καρό ύφασμα με εσωτερικό πουκάμισο στους τόνους του γκρι. Η 32χρονη Μάργκο Ρόμπι, η οποία αυτή τη φορά παραμέρισε τις δημιουργίες του οίκου Chanel, ήταν πολύ θεαματική με ριχτό «μανδύα» του οίκου Valentino σε φλογερό κόκκινο, που πίσω είχε γυμνή πλάτη ως τη μέση. Το φόρεμα- χιτώνιο προέρχεται από την collection της επόμενης εαρινλης σαιζόν και συνδυάστηκε με έντονο,κόκκινο κραγιόν και χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά.  Και οι δυο αστειεύονταν, έκαναν χειρονομίες και γελούσαν πολύ μεταξύ τους. Μια οπτική απόλαυση και για το κοινό και για τους φωτογράφους που «συνέλαβαν» πολύ χαρούμενα στιγμιότυπα, τα οποία έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου. 

Θυμίζουμε πως το «Babylon» σε σενάριο και σκηνοθεσία Νταμιέν Σαζέλ αναφέρεται στις αχαλίνωτες νύχτες του παλιού Χόλιγουντ, τότε που οι φιλοδοξίες οδηγούσαν σε υπερβολές και εκκεντρικότητες αλλά και σε τολμηρά έκτροπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View