Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ με νέο κούρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες

Ο Μπραντ Πιτ με νέο κούρεμα έκλεψε τις ε...

Επίσης ο Έντι Μέρφι στον οποίο απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille Award, ήταν απολαυστικός ενώ έκανε κι ένα αστείο για το περσινό χαστούκι που είχε δώσει στα Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ

Μετά το περσινό «εμπάργκο» οι Golden Globes – Χρυσές Σφαίρες που «έκλεισαν» τα 80, επέστρεψαν στο γνωστό γκλάμουρ τους αν και δεν έλειψαν και τα απρόοπτα και οι απουσίες σε κάποιες περιπτώσεις απόλυτα δικαιολογημένες όπως του αγαπητού σταρ Κέβιν Κόστνερ που λόγω των πλημμυρών στην Καλιφόρνια αποκλείστηκε και δεν μπόρεσε να παραστεί με τη σύζυγο του και έχασε & τη βράβευση του για την ερμηνεία του στο τηλεοπτικό "Yellowstone".

Από τις λαμπερές παρουσίες αναμφίβολα ήταν αυτή της Μάργκοτ Ρόμπι αλλά και του 59χρονου σούπερ σταρ, άκρως γοητευτικού με νέο κοντό κούρεμα, Μπραντ Πιτ, οι οποίοι έδειξαν σχετικά απτόητοι από την μετριότατη εμπορική απήχηση της ταινίας «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ όπου πρωταγωνιστούν και που μέχρι στιγμής σε 3 εβδομάδες προβολής στη Βόρειο Αμερική έχει αρκεστεί σε εισπράξεις σχεδόν 14 εκατ. δολαρίων ενώ έχει στοιχίσει 80!

Απούσες από την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών ήταν και η Τζούλια Ρόμπερτς αλλά και ο Τομ Κρουζ και η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία εν τέλει τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου για το «Tar» του Τοντ Φιλντ. Ο Μπρένταν Φρέιζερ της «Φάλαινας» που δεν κέρδισε τελικά, δεν παρέστη και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει το έκανε εσκεμμένα θέλοντας να «μποικοτάρει» τις Σφαίρες.

Όσο για τον σούπερ σταρ Έντι Μέρφι στον οποίο απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille Award, ήταν απολαυστικός ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα αστείο με αφορμή το περσινό χαστούκι που είχε δώσει στα Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ.

«Είμαι κωμικός εδώ και 46 χρόνια, τα 41 από αυτά στο σινεμά. Μπορώ να σας πω λοιπόν ότι υπάρχει συνταγή που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για μία επιτυχημένη καριέρα. Να πληρώνει τους φόρους του. Να κοιτάει τη δουλειά του. Και να μην πιάνει τη γυναίκα του Γουίλ Σμιθ στο γ…μένο στόμα του!».

Απολαυστική επί σκηνής των Χρυσών Σφαιρών ήταν και η ηθοποιός Τζένιφερ Κούλιτζ - Jennifer Coolidge που φέτος έπαιξε πλάι στην Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Shotgun Wedding» που προβλήθηκε και στην Πάτρα έως τις 11/1.

Όπως έγραψε το flix.gr, η κωμική ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με μία αξιολάτρευτη ταραχή ξεκινώντας ένα free-style αυτοσχεδιασμό κωμωδίας. Πριν κερδίσει η ίδια τη Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου ρόλου για το «The White Lotus: Sicily», πήγε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο και άρχισε να λέει πόσο αγωνιούσε να αποδεχθεί την πρόταση της παρουσίασης καθώς φανταζόταν ότι θα γλιστρήσει με τα τακούνια («αδύνατον να φορέσω τα Crocs μου με ένα τέτοιο φόρεμα - θα έστελνα τους Ιταλούς σχεδιαστές στο τρελάδικο», είπε). Στη συνέχεια είπε λάθος τα ονόματα των υποψηφίων ακόμα και το βραβείο καθώς μπερδεύτηκε και είπε «Όσκαρ» και μετά όταν ξανανέβηκε στη σκηνή αυτή τη φορά ως νικήτρια Χρυσής Σφαίρας, το χαριτωμένο παραλήρημα της συνεχίστηκε. «Όταν είσαι νέα έχεις όλα αυτά τα μεγάλα όνειρα για το μέλλον σου, που μετά στα συντρίβει η ζωή. Θα γινόμουν Βασίλισσα του Μονακό - τελικά πήρε άλλη το ρόλο». «Θέλω να ευχαριστήσω τους 5 ανθρώπους που μου έδιναν δουλειά όλα αυτά τα χρόνια με μικρούς ρόλους. Τον Ράιαν Μέρφι, την Ριζ Γουίδερσπουν. Ποιον άλλον; Μάλλον αυτοί ήταν...Αυτοί οι μικροί ρόλοι που κρατάνε 5 σίκουελ - όπως το "American Pie", που το “άρμεξα”. Κυριολεκτικά», είπε χαρακτηριστικά η 61χρονη Κούλιτζ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight