Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο 31χρονος Όστιν Μπάτλερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού σε δράμα για το "Elvis" και βάζει πλώρη και για τα Όσκαρ

Ο 31χρονος Όστιν Μπάτλερ κέρδισε Χρυσή Σ...

Ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη της ταινίας Μπαζ Λούρμαν, τον συμπρωταγωνιστή του Τομ Χανκς ενώ αναφέρθηκε και στον ένα και μοναδικό Έλβις Πρίσλει που ενσάρκωσε πειστικά στην ταινία

Από τις εκπλήξεις της 80ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes στο Λος Άντζελες την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 ήταν η νίκη του 31χρονου Αμερικανού ηθοποιού Austin Butler που πλέον τον θέτει και ως πιθανό υποψήφιο και στα ερχόμενα Όσκαρ. Ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν που είδαμε τον περασμένο Ιούνιο και στην Πάτρα ενώ συνυποψήφιοι του στην ίδια κατηγορία (α’ ανδρικός ρόλος σε δράμα) ήταν ο Μπρένταν Φρέιζερ για τον ρόλο του στο «The Whale – Η Φάλαινα», ο οποίος δεν παρέστη στην τελετή, ο Μπιλ Νάι για το «Αισθάνομαι Ζωντανός» που παίζεται αυτές τις μέρες στην Πάτρα, ο Jeremy Pope για το «The Inspection» και ο Χιου Τζάκμαν για τον ρόλο του στο «The Son».

Στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου ο γοητευτικός Όστιν Μπάτλερ που κατάφερε πράγματι να πλησιάσει πολύ στην όψη, στη φωνή και στον ψυχισμό του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον βοήθησαν να κερδίσει το βραβείο, συμπεριλαμβανομένου του «οραματιστή» πίσω από την ταινία, του Αυστραλού σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν και του συμπρωταγωνιστή του, Τομ Χανκς. 

«Το οφείλω σε έναν τολμηρό, οραματιστή σκηνοθέτη που μου επέτρεψε την εμπειρία να ρισκάρω και πάντα ήξερα ότι θα με υποστήριζε» είπε ο Μπάτλερ. «Μπαζ Λούρμαν, σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα εκείνες τις στιγμές που δεν πίστευα καν στον εαυτό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων και θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον χορευτικό μου παρτενέρ, τον καλύτερο χορευτικό παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω ποτέ τον κύριο Τομ Χανκς. Σας ευχαριστώ» επισήμανε ο Όστιν Μπάτλερ που φυσικά απέτισε & φόρο τιμής και στη μνήμη του μοναδικού Έλβις Πρίσλει.

Να θυμίσουμε πως η ταινία «Elvis» είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο περασμένο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Η φωτ. με credit DANIELLE LEVITT δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του The Hollywood Reporter. Εικονίζονται οι Ke Huy Quan, Adam Sandler, Colin Farrell, Jeremy Pope, Brendan Fraser και ο Austin Butler.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture