Από το Θέατρο Σκιών Μπάμπης Μακρής στις 21.00
Με σατιρικό και γιορτινό τρόπο πέφτει η αυλαία για τις «Νύχτες με Καραγκιόζη» (μόνο για ενήλικες), που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους με την παράσταση «Ο Γάμος του Καραγκιόζη», απόψε Πέμπτη 2/4/2026 μετά τις 9 το βράδυ στο θέατρο act, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα.
Η τελευταία βραδιά της σειράς που παρουσιάζει ο καραγκιοζοπαίκτης Μπάμπης Μακρής, γιος του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίκτη Κώστα Μακρή αναμένεται να τα έχει όλα, ασταμάτητο γέλιο, ζωντανή μουσική, ποτό και φυσικά έναν γάμο που μόνο συνηθισμένος δεν θα είναι.
Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ίδιος ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας Καραγκιόζης, που αυτή τη φορά ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο αγαπημένος ήρωας του θεάτρου σκιών μπαίνει σε νέες περιπέτειες, σε μία από τις πιο απολαυστικές και πλούσιες κωμωδίες του είδους, με τον Μπάμπη Μακρή πίσω από τον μπερντέ, ο οποίος ανήκει στη νέα, ταλαντούχα γενιά καραγκιοζοπαικτών.
Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για απόψε Πέμπτη 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 21:00, στο Θέατρο Act. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του more.com.
Σημειώνεται ότι η παράσταση είναι αυστηρώς κατάλληλη για ενήλικες.
Χρήστος Μάστορας για Μαρινέλλα: Έχω υπάρξει πιο κοντά στην ψυχή της από όσο νομίζετε
Σοφία Παπαϊωάννου: «Δυστυχώς «κουβαλάω» υποσυνείδητα τις ιστορίες των ρεπορτάζ μου»
Η κωμωδία «La Vénus électrique» θα ανοίξει την αυλαία του 79ου Φεστιβάλ των Καννών
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












