Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Το δεύτερο trailer της «Barbie» μας λέει πως δεν θα δούμε αυτό που περιμέναμε

Το δεύτερο trailer της «Barbie» μας λέει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, εστιάζοντας στην πλάνη της τέλειας γυναίκας- κούκλας

Η απροσδόκητη απόφαση της Γκρέτα Γκέργουικ να σκηνοθετήσει τη «Barbie» για τη Universal μετά τις «Μικρές Κυρίες», φαίνεται πως δικαιώνεται, καθώς δεν αναμένεται πλέον μονάχα cult εικόνα- τσιχλόφουσκα δίχως περιεχόμενο.

Αν και η σκηνοθέτης είχε ομολογήσει ανήσυχη πως «αυτό θα μπορούσε να τελειώσει μια καριέρα» πριν υπογράψει το συμβόλαιο, η πρώτη δοκιμαστική προβολή στο Νιου Τζέρσει εισέπραξε ενθουσιώδεις κριτικές, με  σχόλια τύπου «από τις καλύτερες ταινίες στούντιο εδώ και χρόνια»!

Σύμφωνα με την υπόθεση, η διάσημη κούκλα «εξανθρωπίζεται» φεύγοντας από τη Barbieland. Eπειδή είναι κάτι λιγότερο από τέλεια, αποφασίζει να πάει στον πραγματικό κόσμο «για να βρει την αληθινή ευτυχία», αναγράφεται κάτω από το πρώτο teaser trailer. Η ηρωίδα (Μάργκο Ρόμπι) συγκρούεται με τον Κεν για την πατριαρχία και υπεραμύνεται των δυνατοτήτων της, δηλαδή αποκαθιστά το όνομά της πέρα από τα ξεπερασμένα πρότυπα ενώ εκείνος (Ράιαν Γκόσλινγκ) τραγουδάει και χορεύει εξαιρετικά, με την πρώτες εντυπώσεις να λένε πως πάει για Οσκαρ!

Το δεύτερο trailer που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτει πως θα δούμε και άλλες Barbie με τη μορφή της Εμμα Μακέι και της Ντούα Λίπα. Τα πολύχρωμα γραφικά τοποθετούν πορτρέτα του καστ σε ένα κυκλικό πλαίσιο που μιμείται το λογότυπο των κουτιών της Mattel. Δείτε το.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View