Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Aφαίρεση όχι πρόσθεση: Η Chanel θέλει οπωσδήποτε «clean» πρόσωπα τη φετινή άνοιξη

Aφαίρεση όχι πρόσθεση: Η Chanel θέλει οπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αόρατο make up βασισμένο στα φυσικά μας χρώματα και μαλλιά λιτά, δηλαδή είτε αυστηρά καρέ, είτε μαζεμένα, wet και sleek

Τί μας έδειξε το catwalk ενός από τους πιο αριστοκρατικούς οίκους μόδας διαχρονικά; Να μην υπερβάλλουμε και να μη «φορτώνουμε» την εικόνα μας εάν θέλουμε να δείχνουμε chic.

H collection Chanel Spring- Summer 2023 συνέδεσε τα outfits με πρόσωπα φρέσκα και φυσικά από πλευράς μακιγιάζ και μαλλιά μάλλον «δωρικά».

Συγκεκριμένα, το beauty team του παριζιάνικου κολοσσού επέμεινε σε make up τελείως απέριττο, έτσι ώστε τα μοντέλα να δείχνουν άβαφα, με μια γυαλάδα στα χείλη στον ίδιο τόνο που έχουν από μόνα τους. (Πιο έντονο κραγιόν είδαμε μόνο στις πιο βραδινές δημιουργίες). Κόντρα στον καταιγισμό της ψεύτικης βλεφαρίδας και του έντονου eyeliner αλλά και απέναντι στα πρότυπα πολλών κομμωτηρίων που «παίζουν» με κύματα, φράντζες, «πιασίματα», η πραγματική ομορφιά δεν είναι φλύαρη.

Τα χτενίσματα περιορίστηκαν σε «καρέ» πολύ γεωμετρικά, σε μαζεμένα μαλλιά χαμηλά προς τα πίσω ή στυλιζαρισμένα σαν βρεγμένα. Το να δείχνει η επιφάνειά τους λεία και στιλπνή ώστε να γυαλίζει ήταν προτεραιότητα. Ισιωμα; Απαραίτητο. To μήνυμα είναι πως δείχνουμε ωραίες όπως πραγματικά είμαστε. Τουλάχιστον αν θέλετε να δείχνετε Chanel girl της σαιζόν, ειδάλλως ακολουθείτε διαφορετικούς δρόμους. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View