Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Rouge Allure Velvet: Η Chanel μας καλεί να ερωτευθούμε ξανά το κόκκινο κραγιόν

Rouge Allure Velvet: Η Chanel μας καλεί ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φετίχ της άνοιξης που καταφθάνει με μούσα την γερμανίδα καλλονή Anna Ewers και όχι μόνο

H αυτοκρατορία Chanel υποδέχεται τη γιορτή των ερωτευμένων και την άνοιξη 2023 με ένα προιόν που επανακαθορίζει τη διαχρονική εμμονή με το κόκκινο κραγιόν.

Λανσάρει τη σειρά Rouge Allure Velvet σε δώδεκα αποχρώσεις με μοντέλα τις Anok Yai, Anna Ewers, Bomi Youn. To προιόν αυτό γίνεται «σημαία» και μέγα beauty trend για τη νέα σαιζόν. Υπόσχεται άψογα χείλη με ένα μόνο πέρασμα. Πρόκειται άλλωστε για εμβληματικό, έντονο κραγιόν μακράς διάρκειας  του οποίου η εξαιρετικά πλούσια σε χρωστικές λεπτή υφή δένει αμέσως με τα χείλη και δημιουργεί αποτέλεσμα δεύτερου δέρματος. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά που περιέχει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη. (Ο λόγος για έλαιο γλυκού αμυγδάλου, που  παρατείνει την διάρκεια  και εκχύλισμα ξύλου σάππαν  που λειαίνει και προστατεύει) Ματ με σατινέ  αποτέλεσμα, τονίζει υπέροχα το καθημερινό και το βραδινό μακιγιάζ.

Στο παγκόσμιο στερέωμα της ομορφιάς το κόκκινο κραγιόν έχει εξελιχθεί σε φετίχ. Αποδεδειγμένα με το που το φοράει μια γυναίκα, αισθάνεται αμέσως πιο ποθητή και βαμπ. Μια ματιά στις εαρινές πασαρέλες θα σας πείσει πως και με τις πρώτες εαρινές λιακάδες λανσάρεται ως βασική τάση ομορφιάς.

Αν θελήσετε να το αποκτήσετε, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα σωστής εφαρμογής:

 Διαδικασία χρήσης:
Ξεκινήστε  να βάζετε κραγιόν από το κέντρο των χειλιών και μετά προχωρήστε μέχρι τις άκρες. Στη συνέχεια, πιέστε απαλά ένα χαρτομάντιλο στα χείλη για να απαλλαγείτε από το κραγιόν που περισσεύει. Για την επίτευξη του τέλειου σχήματος, περιγράψτε τα χείλη με μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση. Τέλος, καθαρίστε το περίγραμμα των χειλιών με μπατονέτα με λίγο κονσίλερ στο χρώμα του δέρματός σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View