Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Άγιος Βαλεντίνος περιμένει τα δώρα του - Απευθυνθήκαμε σε 4 experts της Πάτρας

Ο Άγιος Βαλεντίνος περιμένει τα δώρα του...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νικόλας Ανδρικόπουλος, Αντώνης Δημακόπουλος, Τέτη Θωμοπούλου, Βίκυ Ρώρου προτείνουν λουλούδια, γλυκίσματα, κοσμήματα

Love is in the air! Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- κοινώς η φλογερή γιορτή των απανταχού ερωτευμένων- κι εμείς στο thebest.gr χαιρόμαστε για όσους εκδηλώνουν εμπράκτως την αγάπη τους. Αφθονο κόκκινο ή ροζ και βέβαια καρδούλες παντός τύπου ολόγυρα ξελογιάζουν τους καταναλωτές, στους οποίους συστήνουμε να φανούν εκλεκτικοί. Στις 14 Φεβρουαρίου τα δωράκια με … συναίσθημα έχουν την τιμητική τους είτε πρόκειται για λουλούδια και γλυκίσματα, είτε για κοσμήματα, που συνήθως δεσπόζουν στο «so romantic» προσκήνιο. Απευθυνθήκαμε σε experts της πόλης για επίκαιρες προτάσεις, φανείτε προνοητικοί, για να μην «τρέχετε» τελευταία στιγμή.  

 

Αnthokipos Flowers Design - Νικόλας Ανδρικόπουλος

«Η ημέρα επιβάλλει πρωτίστως ρομαντικά και όμορφα μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα. Πρόκειται για τον βασιλιά των λουλουδιών! Μπορεί να έχει αγκάθια αλλά δεν επηρεάζουν ούτε την ομορφιά, ούτε τις πωλήσεις τους. Για όσους δεν ακολουθήσουν την κλασική αυτή συνταγή, ειδικά για φέτος προτείνουμε τριαντάφυλλα forever rose, ένα πραγματικά εντυπωσιακό άνθος, αφυδατωμένο και προστατευμένο σε γυάλινη καμπάνα. Επίσης, κουτί ανοιγόμενο με λογότυπο καρδιάς και εσωτερικό κουτί «with love», γεμάτο με κόκκινα τριαντάφυλλα».

Τί ξεχωριστό όμως θυμάται από τα ερωτικά δώρα που έχει δημιουργήσει στην πολύχρονη επαγγελματική του διαδρομή ο κ. Ανδρικόπουλος; Αλλωστε, στο καινούριο εντυπωσιακό του κατάστημα στην είσοδο/έξοδο της πόλης, στη νέα εθνική οδό, η λουλουδένια γκάμα σε ξεσηκώνει και σε μαγεύει πραγματικά. «Στα 28 χρόνια ανθοδέτης και ιδιοκτήτης του anthokipos nikolas.flowers.design μια πολύ ρομαντική κίνηση που πρότεινα και το υλοποίησα ήταν να δημιουργήσω έναν διάδρομο με ροδοπέταλα και κεριά αναμμένα, από την είσοδο του σπιτιού  μέχρι την κρεββατοκάμαρα ενός ζευγαριού. Πάνω στο κρεβάτι σχημάτισε επίσης με ροδοπέταλα μια μεγάλη καρδιά.  Γενικότερα όμως θα έλεγα πως η ανθοδετική τέχνη ολοένα εξελίσσεται και σήμερα υπάρχουν περισσότερες πρωτότυπες και εμπνευσμένες ιδέες οι οποίες γοητεύουν τον κόσμο. Γενικότερα πάντως τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το κοινό την τιμάει αγοράζοντας λουλούδια και αυτό συνεχίζεται δίχως να χάνει τη δημοτικότητά του και στις νεότερες ηλικίες».

Anthokipos nikolas flowers design

ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 2

Τ. 261 034 4211

e-anthokipos.gr

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γλυκοτεχνίες Ζαχαροπλαστείο - Aντώνης Δημακόπουλος

 Οι Γλυκοτεχνίες, το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Πατρινών στην πλατεία Νόρμαν, ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν την γιορτή των ερωτευμένων, όπως της αρμόζει. Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, τον συμπαθέστατο Αντώνη Δημακόπουλο, μάθαμε μάλιστα πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι από εκείνες της χρονιάς που πραγματικά δεν προλαβαίνουν να καλύπτουν την ζήτηση. «Όλος ο κόσμος θέλει ένα γλυκό αυτή την ημέρα» μας είπε χαρακτηριστικά. Ρωτώντας τον για το best seller της ημέρας, μας πήγε περίπου 7-8 χρόνια πίσω, όταν ήταν ο πρώτος ζαχαροπλάστης στην Πάτρα που λάνσαρε τις καρδιές με γεύση πάβλοβα, οι οποίες και έγιναν αμέσως ανάρπαστες, κατακτώντας τις καρδιές των Πατρινών. «Οι συγκεκριμένες είναι ακόμα το προϊόν με τη μεγαλύτερη απήχηση» τονίζει.

Οι γλυκές καρδιές του όμως, βγαίνουν σε ό,τι γεύση μπορείτε να φανταστείτε, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα. Σταθερά επιλέγουμε Γλυκοτεχνίες για την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών, για την αγάπη που βάζουν σε κάθε γλυκιά δημιουργία τους, αλλά και για τις, προσαρμοσμένες στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, τιμές τους! Αποχαιρετώντας το πάντα χαμογελαστό προσωπικό, απευθύναμε μια τελευταία ερώτηση στον κύριο Αντώνη: Τελικά, έρωτας σημαίνει σοκολάτα; Ήταν κατηγορηματικά καταφατικός!

 

Γλυκοτεχνίες του κόσμου τα γλυκά

Νόρμαν 50

Τ. 261 043 7003

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Θωμόπουλος Jewellery – Τέτη Θωμοπούλου

 Εκπροσωπώντας τη νέα, χαρισματική γενιά στο κόσμημα και με έδρα στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, η Τέτη Θωμοπούλου αναφέρει πως η πλειοψηφία των πελατών για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι άντρες κάθε ηλικίας.  «Είναι όλοι γλυκύτατοι, γιατί ψάχνουν ένα ρομαντικό και διαχρονικό κόσμημα για τις αγαπημένες τους. Αυτό που ζητούν οι περισσότεροι είναι ένα κόσμημα που θα εντυπωσιάσει και θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη. Κυρίως διαλέγουν κάτι για το λαιμό και όντως αυτά τα κομμάτια αποτελούν τα ωραιότερα δώρα ειδικά αν κάνουν τη κίνηση να τους το περάσουν οι ίδιοι στο λαιμό σαν μια κίνηση τρυφερότητας και αγάπης. Κάποιοι επιλέγουν να κάνουν ανήμερα πρόταση γάμου, επομένως αναζητούν το τέλειο μονόπετρο είτε με διαμάντια είτε με ζιργκόν» εξηγεί. Τί παραπάνω προτείνει όμως για φέτος;  

 «Φέτος θα προτείνω κοσμήματα με χρωματιστές πέτρες. Λατρεύω τους πολύτιμους λίθους και κυριαρχούν σε όλα μου τα κοσμήματα. Πιστεύω ότι το χρώμα αλλάζει τη διάθεση μας προς το καλύτερο, όπως και ότι κάθε πολύτιμος λίθος μεταφέρει μια ξεχωριστή ενέργεια σε αυτόν που τον φοράει! Κορυφαία πρόταση για την ημέρα αυτή είναι η καρδιά από κατακόκκινο ρουμπίνι σε ειδική κοπή πλαισιωμένη από λευκά διαμάντια ! Το σχήμα αυτό έχει σταθερή πορεία αποπνέοντας ρομαντισμό. Θα έλεγα πως γενικά πάντως επικρατεί το κλασικό κίτρινο χρώμα στο χρυσό, χοντρές αλυσίδες με έντονα μενταγιόν .Φυσικά οι χρωματιστές πέτρες σε rainbow συνδυασμούς αλλά και τα αγαπημένα μου σμαράγδια που είναι πλέον παντού!»

Η Τέτη Θωμοπούλου θεωρεί ότι αναμφισβήτητα διανύουμε δύσκολους καιρούς, όμως το κόσμημα και δη το χρυσό κόσμημα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική ζωή του ανθρώπου εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχει περάσει από όλες τις οικονομικές φάσεις της ανθρωπότητας κατορθώνοντας να παραμένει ένα δώρο με διαχρονική, συναισθηματική αξία. Αυτό είναι που το κάνει προσιτό και επιβεβλημένο σε όλους, καθώς κρύβει μικρές ιστορίες ζωής. Επομένως όχι, το κόσμημα δεν είναι απρόσιτο. Είναι και θα είναι μια συναισθηματική επένδυση.

 

Θωμόπουλος Jewellery

Κορίνθου 230 και Ερμού

Τ. 2610 225473

Instagram: thomopoulos_jewellery

Facebook: Θωμοπουλος jewellery

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roros Jewellery - Bίκυ Ρώρου

Το αιώνιο, iconic και πιο χαρακτηριστικό σύμβολο του έρωτα, η καρδιά, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για κάθε πολύτιμο δώρο την ημέρα αυτή, μας είπαν στο κεντρικό κοσμηματοπωλείο Roros. Δεν είναι λίγοι μάλιστα που επιλέγουν την συγκεκριμένη μέρα για να κάνουν  πρόταση γάμου διαλέγοντας ένα λαμπερό μονόπετρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουν και αρκετές γυναίκες στο κατάστημα, που επιλέγουν να χαρίσουν στον σύντροφο τους ένα ρολόι ή κάποιο ανδρικό βραχιόλι, ως δώρο για τη γιορτή. Η Βίκυ Ρώρου, πάντα ενημερωμένη για τα trends στο διεθνές στερέωμα του jewellery design και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο είδος, μας μίλησε και για ανανεωμένες επιλογές δώρων φέτος:

«Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το κολιέ «Heartlock» από τη νέα, αποκλειστική συλλογή μας Mirror.  Πρόκειται για ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς-κλειδαριάς. Αυτό που το κάνει  ξεχωριστό είναι το λουστρέ φινίρισμα του, που το καθιστά ένα μικρό καθρέφτη. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο κόσμημα μπορεί κάποιος να χαράξει μια πρόταση, ένα ποίημα, μονογράμματα, μία ημερομηνία και εννοείται το «σ’ αγαπώ»! Πρόκειται για ένα μοναδικό κόσμημα με φανερούς και βαθύτερους συμβολισμούς αγάπης».

«Από πλευράς επικαιρότητας το «more is more» είναι η επιτομή σε ότι αφορά τις τάσεις στα κοσμήματα αυτή την περίοδο, ανάγλυφα σκουλαρίκια, χοντρές αλυσίδες, μαργαριτάρια και μεγάλα cocktail δαχτυλίδια. Βεβαια, τα λεπτά και μίνιμαλ κοσμήματα συνεχίζουν να επικρατούν καθώς είναι μία αρκετά δημοφιλής και safe επιλογή για καθημερινή χρήση. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι η δυναμική επανεμφάνιση των λευκόχρυσων κοσμημάτων ειδικά της «ριβιέρας».

Όσο αφορά στο αγοραστικό τοπίο της εποχής μας σχολιάζει στο thebest.gr: «Το κόσμημα αποτελεί διαχρονικά ένα είδος υψηλής συναισθηματικής αξίας. Παρά τις συνεχείς διακυμάνσεις στα κόστη της πρώτης ύλης και τις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς το κοινό φαίνεται να συνεχίζει να εκτιμάει την αξία των ποιοτικών κοσμημάτων. Τόσο στο φυσικό όσο κι στο διαδικτυακό κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει κάθε είδους καταναλωτική προτίμηση».

Roros

Κορίνθου 242 Β

Τ. 2610621815

www.roros.gr

Facebook: rorosjewellery

Instagram: ROROS jewellery 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View