Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ποιο style στα φρύδια είναι το πιο επίκαιρο με την υποδοχή του 2023;

Ποιο style στα φρύδια είναι το πιο επίκα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι κατηγορίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή, βρείτε τί ταιριάζει στον τύπο σας

Oπως έχει συμβεί με τον όγκο στα χείλη και την μεγάλη προσοχή που δίνεται πλέον σε μανικιούρ – πεντικιούρ, τα φρύδια βρίσκονται πια στο επίκεντρο της beauty βιομηχανίας. Δύσκολα κάποια καταπιάνεται απλώς στις μέρες μας με το ταπεινό τσιμπιδάκι. Εν όψει της καινούριας χρονιάς διαπιστώνεται πάντως μια «πολυφωνία» διεθνώς όσο αφορά στην εικόνα των φρυδιών μας.

Συνυπάρχουν λοιπόν: Τα skinny φρύδια με βασική υπέρμαχο τη Μπέλα Χαντίντ. Η καλιφορνέζα super model υιοθέτησε την τάση πολύ νωρίς. Τα φρύδια σαν λεπτές γραμμές της δεκαετίας του ’90 έχουν ξεσηκώσει ήδη 86 εκατομμύρια views στο TikTok. Ακόμα και η Ριάνα σε καμπάνια της τα προβάλλει φανατικά ως άλλη Μάρλεν Ντήντριχ.

Τα natural φρύδια είναι για εκείνες που αγαπούν το minimal & clean style. Τα χτενίζετε πλάγια προς τα πάνω απαλά με ένα βουρτσάκι και τα βγάζετε ελάχιστα ή καθόλου.

Τα bleached φρύδια είναι ένα εκκεντρικό beauty statement . Διαθέτουν αντίθετο τόνο από τα μαλλιά και τα λάνσαρε η Κένταλ Τζένερ στο Met Gala. Σήμερα αποτελούν trend που συγκεντρώνει 136 εκατομμύρια views στο TikTok. Tα βάφετε και μετά τα ξαναβάφετε αν δεν είστε ευχαριστημένες.

Τα tattooed φρύδια κατά την άποψή μας δεν φαίνονται τόσο πιστευτά και chic, αλλά έχουν τέλειο φινίρισμα χάρη στην microblending τεχνική και καλύπτουν τα όποια κενά ώστε να μη δείχνουν αραιά. Προορίζονται για εκείνες που θέλουν να δείχνουν «στην τρίχα» περιποιημένες.

Tα fluffy έντονα φρύδια είναι αυτά που δείχνουν πυκνά, όρθια και φουσκωτά. Εάν δεν τα έχετε αλλά τα θέλετε, δοκιμάστε τη μέθοδο brow lamination που τα οδηγεί προς τα πάνω και γεμίζει τυχόν άδεια σημεία.

Όλες οι κατηγορίες επιλέγονται ανάλογα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και το προσωπικό γούστο της καθεμιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View