Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τι είναι τελικά το primer; Εξαφανίζει τις ατέλειες και έχει παθιάσει τους make up artists

Τι είναι τελικά το primer; Εξαφανίζει τι...

Μιλάμε για «πολυεργαλείο», η νέα γενιά που μακιγιάρεται το θεωρεί απαραίτητο και υπάρχει μεγάλη γκάμα στην αγορά

Το νέο «όπλο» για τέλεια επιδερμίδα λέγεται primer και το χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες ειδήμονες του μακιγιάζ αλλά και όλες οι γυναίκες που ξέρουν να βάφονται και παρακολουθούν ευλαβικά τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς. Κορυφαία labels καλλυντικών το έχουν συμπεριλάβει στα προιόντα τους ως την καινούρια, απαραίτητη καινοτομία που πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει το νεσεσέρ μας. Οι νεαρότερες κοπέλες «ορκίζονται» στην επίδρασή του στην εικόνα τους.

Ασυζητητί λοιπόν μιλάμε για ένα προιόν πρακτικό και χρήσιμο. Το primer «προετοιμάζει» το δέρμα για το μακιγιάζ, λειτουργεί σαν «κάλυψη» ατελειών και «δουλεύει» κόντρα στην ταλαιπωρία που υφίσταται η όψη μας από τα χρώματα. Επίσης «μαλακώνει» το αντιαισθητικό «πόδι χήνας» στα μάτια και κρύβει την ακμή. Λειαίνει την επιδερμίδα, γεμίζει τις τυχόν ρυτίδες, ρυθμίζει την λιπαρότητα και  σταθεροποιεί τα επόμενα προιόντα.  Επειδή περιέχει σιλικόνες, σκεπάζει και τις μικρές γραμμές στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Θα το βρείτε στην αγορά σε υγρή, κρεμώδη ή τζελ μορφή, κυκλοφορεί διαφορετικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Σαν ποσότητα, αρκεί μια σταγόνα! Εφαρμόζεται με τα δάχτυλα ή πινελάκι πριν την υδατική κρέμα ημέρας και πριν το make up και την πούδρα, ως καλλυντική και καλυπτική «βάση». (Τονίζουμε, πως αυτές τις μέρες που δεν μακιγιαριζόμαστε ή το κάνουμε ελάχιστα, μπορούμε να φορέσουμε και primer που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους). Άλλες δυνατότητες; να χρησιμοποιήσουμε το primer και ως highlighter έξτρα λάμψης στο φινάλε του μακιγιάζ αλλά και ως σταθεροποιητικό του κραγιόν μας πάνω του.

 

Τέλος να σας πούμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε και περιποιητικό primer βλεφαρίδων με βιταμίνες που μπαίνει κάτω από τη μάσκαρα αλλά και ειδικό primer χειλιών, ώστε να αποτρέπεται η ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και το ξεθώριασμα του χρώματος.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View