Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χρυσό και κόκκινο: Aνια Τέιλορ Τζόι, πυργοδέσποινα των Χριστουγέννων για την Dior Beauty

Χρυσό και κόκκινο: Aνια Τέιλορ Τζόι, πυρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα αγγελικό και ταυτόχρονα glam μακιγιάζ από τη γιορτινή σειρά holiday του γαλλικού κολοσσού, πάρτε ιδέες

Από τις πλέον περιζήτητες νεαρές stars του Χόλιγουντ η Ανια Τέιλορ Τζόι παραμένει μούσα του παντοδύναμου οίκου Dior και πρωταγωνιστεί στην καινούρια καμπάνια της Dior Beauty για τη γιορτινή περίοδο. Δεν μπορεί να μην εντοπίσατε ήδη το ιδιαίτερο πρόσωπό της στα καταστήματα καλλυντικών! Όπως θα διαπιστώσετε οι σκιές που χρυσίζουν και το κατακόκκινο κραγιόν αποτελούν τη βασική πρόταση για να λάμψουμε στα φετινά ρεβεγιόν ενώ έχει αποφευχθεί το βαρύ eyeliner.  

Ο Christian Dior λάτρευε το χρώμα και ιδιαίτερα το κόκκινο, που το έκανε έμβλημα του οίκου του, λανσάροντας το 1949 το κραγιόν Rouge Dior, ένα σαγηνευτικό προϊόν που έκανε θραύση στην εποχή του. Στη μακρά πορεία του, το Rouge Dior έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 1.500 αποχρώσεις, δανεισμένες από τους ανθισμένους κήπους που τόσο αγαπούσε ο Christian Dior, με τις εκατοντάδες αποχρώσεις του κόκκινου να πρωτοστατούν πάνω και κάτω από την πασαρέλα. Το εμβληματικό Rouge Dior φέτος τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, διακοσμημένο με έναν διακριτικό αστερισμό που μοιάζει με χάρτη του νυχτερινού ουρανού. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα λουλουδιών, αυτό το couture κραγιόν μακράς διάρκειας ταυτόχρονα περιποιείται τα χείλη. Η παλέτα 5 Couleurs Couture επιστρέφει με  με νέους, εντυπωσιακούς συνδυασμούς στη χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ Dior Holiday 2022.

 Ο διάσημος make up artist Peter Philips για το μακιγιάζ της Anya Taylor-Joy, εμπνεύστηκε από  το Château de La Colle Noire -το καταφύγιο του Christian Dior λίγο έξω από το Παρίσι- μια έναστρη χειμωνιάτικη νύχτα,  χρησιμοποιώντας το χρυσό (or στα γαλλικά), που βρίσκεται στην καρδιά του ονόματος Dior.

Επιλογές

Σε μεγάλη ζήτηση είναι η απόχρωση του κραγιόν Rouge Dior 999, ένα πολυτελές κόκκινο με βελούδινο αποτέλεσμα. Για έξτρα λάμψη βινυλίου περάστε από πάνω το Dior Addict, το κραγιόν που γλιστρά απολαυστικά στα χείλη, στην απόχρωση 974 Zodiac Red. Σαν primer χειλιών, τοποθετείστε το διάφανο velvet balm Rouge Dior 001 Diornatural. Στις σκιές με την ακαταμάχητη κρεμώδη υφή «ξεπουλάει» η συσκευασία 359 Cosmic Eyes σε χρυσό και μπρονζέ, καθώς κολακεύουν όλα τα μάτια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View