Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Καρολίνα και Σαρλότ του Μονακό: Μαμά και κόρη «κυκλοφόρησαν» ως ακαταμάχητο Chanel ντουέτο

Καρολίνα και Σαρλότ του Μονακό: Μαμά και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μαύρο χρώμα και λάμψη αποτελεί διαχρονική συνταγή κομψότητας και βέβαια αρμόζει για έξοδο στην όπερα..

Koινή εμφάνιση της πάντα γοητευτικής πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και της κούκλας κόρης της Σαρλότ Κασιράγκι, που εκπροσωπούν μοναδικά το γαλλικό chic του οίκου Chanel.

Μαμά και κόρη παρευρέθηκαν στην επίσημη εκδήλωση για τη διακήρυξη των φετινών βραβείων του Ιδρύματος Prince Pierre στην μεγαλειώδη Όπερα του Μονακό, ένα επιβλητικό, ιστορικό κτίριο στο Μόντε Κάρλο, παραδίδοντας dress code μαθήματα. Και οι δυο ακολουθούν πιστά την εκσυγχρονισμένη αισθητική Chanel δίχως υπερβολικά μοντέρνο styling καθώς δεν υιοθετούν ακραίες και περιστασιακές τάσεις.

Η 65χρονη Καρολίνα που έχει αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους γκρίζο χρώμα φόρεσε κοστούμι, που συνδύαζε oversized σταυρωτό blazer και χαλαρή παντελόνα σε  tweed ύφανση. Αξεσουάρ γόβες, μαύρη τσάντα ώμου με χρυσή αλυσίδα και statement κοσμήματα.  
Η 36χρονη Σαρλότ επέλεξε ένα τύπου new vintage mini dress με κλειστή λαιμόκοψη γεμάτη φρου- φρου και μακρύ μανίκι. Το ασημιζέ ύφασμά του είχε ανάγλυφες μεταλλικές λάμψεις ενώ στα μανίκια υπήρχε see through λεπτομέρεια από  δαντέλα. Στρογγυλές γόβες με το logo Chanel και natural χτένισμα και μακιγιάζ ολοκλήρωσαν το κοριτσίστικο preppy look της. Σε αυτούς τους κύκλους οι υπερβολές στο beauty και το sexyness δεν χωρούν… Ασε που οφείλεις να ξέρεις να ντύνεσαι για την περίσταση και την ηλικία σου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View