Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Aνια Τέιλορ Τζόι: Ηταν για… κλέψιμο στο εκτυφλωτικό party της Tiffany στο Μπέβερλι Χιλς

Aνια Τέιλορ Τζόι: Ηταν για… κλέψιμο στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ωραιότερη από ποτέ η 28χρονη ηθοποιός με κοσμήματα που ζαλίζουν, outfit και make up σε καφέ που ιριδίζει…

Πασίγνωστες ντίβες του Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Tiffany & Co και του πανίσχυρου ομίλου των υπερπολυτελών ειδών LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη.

Γιορτάστηκε μια ειδική κατηγορία εμβληματικών, βαρύτιμων κοσμημάτων του label στην ιστορική έπαυλη της περιοχής Beverly Estate. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε η σειρά Blue Book, που εκπροσωπεί την iconic high jewelry collection της εταιρείας. Κομμάτια μοναδικά και αστρονομικής αξίας, με πετράδια μουσειακών προδιαγραφών και χειροποίητο σχεδιασμό θάμπωσαν άπαντες. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν εκεί 150 άτομα και ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν ως guest stars οι Ολίβια Γουάιλντ, Γκαλ Γκαντό, Ρόζι Χάντιγκτον, Eμιλι Μπλαντ, Σούκι Γουότερχάουζ , Eλσα Χοσκ, Λόρα Χαριέρ κ.α. φορώντας πρωτόφαντα περιδέραια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια κλπ.

Στυλιστικά, ξεχώρισε αναμφίβολα η ambassador των κοσμημάτων Tiffany, Ανια Τέιλορ Τζόι. Η 28χρονη ηθοποιός έκλεψε πραγματικά την παράσταση με δημιουργίες γεμάτες διαμάντια και ρουμπίνια. Συνδύασε τα κοσμήματα με ένα υπέροχο φόρεμα και ένα συγκλονιστικό beauty look. Eπειδή είναι και μούσα του οίκου Dior ανέδειξε μια bustier τουαλέτα εκπληκτικής εφαρμογής από καφέ, μαλακό βελούδο και λαμπερό σατέν. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε «σκάλες» ενώ το μακιγιάζ ήταν στο trendy «smoky eye» ύφος, σε μπρονζέ.

Ετσι όλο το αποτέλεσμα ήταν μονοχρωματικό. Τάση που βασιλεύει τελευταία στο fashion beauty στερέωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View