Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Λάμπει η Τζίτζι με το νέο της κούρεμα στη φεμινιστική, retro καμπάνια Miu Miu

Λάμπει η Τζίτζι με το νέο της κούρεμα στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 28χρονη αμερικανίδα καλλονή παρουσιάζει τσάντες μνημονεύοντας τη θρυλική φωτογράφο Γιέβοντ Μίντλετον

Η φωτογράφιση του super model Τζίτζι Χαντίντ για την εαρινή καμπάνια με τσάντες της Miu Miu αποδεικνύει το πόσο πιο stylish μπορείς να φαντάζεις απλά και μόνο κόβοντας τα μαλλιά σου! Η πανέμορφη μούσα του label μοιάζει διαφορετική, πολύ πιο σοφιστικέ και ανανεωμένη, χάρη στο καινούριο της bob haircut.

To «καρέ» της υπογραμμίζει τα κοραλένια χείλη της και όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και ταιριάζει απόλυτα με τη vintage διάσταση του concept. Η Τζίτζι αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του Californian girl και δικαιώθηκε, ενταγμένη στο μεγάλο ρεύμα του μεσαίου μήκους στα μαλλιά. (Στα συν επίσης, η εμφανής επιρροή του έρωτά της με τον super star του Χόλιγουντ, Μπράντλει Κούπερ, αφού κυριολεκτικά το κορίτσι λάμπει).

Oπως γνωστοποιήθηκε, η εν λόγω διαφημιστική εκστρατεία είναι αφιερωμένη στην σημαντική φωτογράφο και υπέρμαχο των γυναικείων δικαιωμάτων, Γιέβοντ Μίντλετον.

 Τη βρετανίδα που ξεκίνησε την καριέρα της στην εφημερίδα «The Suffragette» και πρωτοστάτησε στη χρήση της έγχρωμης φωτογραφίας τη δεκαετία του 1930. Καθιερώθηκε  στην αποτύπωση πορτρέτων και νεκρών φύσεων με φωτεινές αποχρώσεις και γυναικεία θεματική.

Τον Ιούλιο του 1935, σε ηλικία μόλις 21 ετών, άνοιξε το στούντιό της στο Mayfair του Λονδίνου.  Εκεί, δημιούργησε  κάποια από τα πιο εμβληματικά έργα της,  ώστε τελικά να γίνει περιζήτητη. Με το φακό της απαθανάτισε μάλιστα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Miu Miu αναπολεί τη δουλειά της με τη σφραγίδα του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαιζέλ και  στυλίστρια τη Λότα Βόλκοβα. Θυμίζει πως η Γιέβοντ θεωρούσε πως  «η φωτογραφία πορτρέτου χωρίς γυναίκες θα ήταν μια θλιβερή υπόθεση».  

Η ίδια η Μούτσια Πράντα που ίδρυσε άλλωστε τη Miu Miu Miu ήταν ακτιβίστρια, με δράση στο κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία. Eτσι την αντιπροσωπεύει απόλυτα μια καμπάνια που ααντικατοπτρίζει «την ουσία μιας χειραφετημένης και συνειδητοποιημένης γυναίκας».

Η Τζίτζι είναι κουκλίστικη οπτασία σε ντεγκραντέ φόντο με ξεβαμμένα ροζ και μπλε. Η εικόνα της σε κάνει σχεδόν να ξεχνάς πως ο βασικός στόχος είναι η προώθηση των Miu Miu bags, Wander και Arcadie σε νέα χρωματική παλέτα, όπως «caramel», «cognac», το «soleil»  κ.α.

Ειδήσεις Τώρα

Μια άνοιξη γαλάζια: Φορέστε baby blue, λένε Vogue Italia και Anna Dello Russo

Bridget Jones 4: Επιστρέφει ο Χιου Γκραντ και εισβάλλει ο Λίο Γούνταλ του «One Day»!

Ζεντάγια: Press tour- πασαρέλα στη Ρώμη, έκαναν αίσθηση οι γόβες με μπαλάκια του τένις

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View