Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

To trend… «άτακτη γραμματέας» στη Miu Miu έχει shopping επακόλουθα και ολίγον ξεμάλλιασμα

To trend… «άτακτη γραμματέας» στη Miu Mi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα «μινιόν» πλεκτά, τα ρετρό βρακάκια και τα συντηρητικά γυαλιά είναι σήμα κατατεθέν

Το ιταλικό label Miu Miu που αποτελεί άτυπα θυγατρική της Prada, έχει πολύ fun τη σαιζόν fall/winter 2023-2024.

H ίδια η Muccia Prada γέλασε πολύ παρακολουθώντας το show και ανέφερε στη Vogue πως θα ντυνόταν σίγουρα έτσι αν ήταν πολύ νεότερη. «Λιγάκι σοβαρότητα, η οποία ίσα που καλύπτει τον σεξουαλικό αισθησιασμό, αλλά και ένδυση που τροφοδοτεί τη σκέψη» ήταν η φράση που χαρακτηρίζει τη συλλογή κατά την άποψή της.

Τα fashion media πάντως βάπτισαν κιόλας το trend «secretary look» καθώς προφανώς παραπέμπει στο παραδοσιακό ντύσιμο μιας γραμματέως. Τουλάχιστον με την πρώτη ματιά.

Εννοείται τα μικροσκοπικά πλεκτά – ζακετάκια, twin set, πουλοβεράκια, ζιβάγκο-ξεχύθηκαν ήδη στη διεθνή αγορά. Τα παλιομοδίτικα βρακάκια που αντικαθιστούν τα σορτς αλλά και τα καλσόν φορεμένα απ’εξω, σίγουρα δεν θα βγουν στο δρόμο αλλά έχουν ήδη προβληθεί σε διάσημα εξώφυλλα. Τα μαλλιά, είτε σε κότσους, είτε κοντά, είτε «χαίτη» φαίνονται αναμαλλιασμένα και «ξασμένα» στην κορυφή και συνδυάζονται με γυαλιά «πεταλούδα» από ταρταρούγα.

«Icon» η βρετανίδα ηθοποιός Εμμα Κόριν (υποδύθηκε τη νεαρή Νταιάνα στο The Crown) που μόλις περπάτησε στη βενετσιάνικη Μόστρα με panties.  Το ύφος secretary ήρθε για να συναγωνιστεί τα μεγάλα must του κόκκινου χρώματος, της γραβάτας, των τρισδιάστατων λουλουδιών και του tailoring. Σκεφτείτε το σαν προοπτική.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View