Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Στον Gucci βασιλεύει το νούμερο 1 παντελόνι της σαιζόν, super άνετο και oversized

Στον Gucci βασιλεύει το νούμερο 1 παντελ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Iταλίδα καλλονή Βιτόρια Τσερέτι πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με το πιο πολυφωτογραφημένο τζιν του οίκου

Ε ναι, θα ξαναφορέσουμε φθινόπωρο και χειμώνα διάφορα cargo με εξωτερικές τσέπες, κάποια στενά και ελαφρώς «καμπανιζέ» παντελόνια, όμως η ανανεωμένη collection του οίκου Gucci υποδεικνύει την κορυφαία σιλουέτα.

Aυτή τη σαιζόν αγαπάμε την άνεση και την κίνηση, δεν καταπιεζόμαστε διόλου.

Διαλέγουμε τζιν φαρδιά από πάνω έως κάτω, που κυλιούνται στο πάτωμα, «κουκουλώντας» τα loafers ή τα sneakers. Eπίσης, χαλαρά υφασμάτινα pants με πιετάκια, «κλεμμένα» ευθαρσώς από την ανδρική ντουλάπα.

 Το Gucci style που αναμφίβολα αποκηρύσσει τελείως την «τρέλα» του Alessandro Michele (κρατώντας μόνο τη δημοτικότητα και την επικοινωνιακή προβολή) κινείται μεταξύ του χθες και του σήμερα. Αντλεί ιδέες από τα αρχεία των nineties και την ένδοξη εποχή του Tom Ford προωθώντας μια εικόνα προοδευτικής διαχρονικότητας.

Το ογκώδες τζιν που εμφανίστηκε στο Gucci show fall- winter 2023- 2024 έχει παρουσιαστεί στα περισσότερα αφιερώματα περί τάσεων διεθνώς  ενώ δεσπόζει και στην καινούρια καμπάνια. Η περιζήτητη Ιταλίδα καλλονή Vittoria Ceretti το προβάλλει υπέροχα συνδυασμένο με γαλάζιο ριγωτό πουκάμισο, μπεζ καμπαρντίνα, logo ζώνη και καστόρινα μοκασίνια. All time classic δηλαδή. All time classic δηλαδή. Το ίδιο τζιν στην επίδειξη φορέθηκε με χοντρό σακάκι με έντονους ώμους. Σε αυτή τη λογική, σε μαύρα και γκρι υφάσματα, παρατηρούμε τα παντελόνια ως κομμάτι σε υπερμεγέθη κοστούμια και σε μια «στολή» αστικής καθημερινότητας. Με το αλάνθαστο λευκό πουκάμισο και το πιο απέριττο μαύρο πουλοβεράκι ανακαλύπτουμε ξανά τί σημαίνει stylish. 

Aντίστοιχη είναι η αισθητική και για τους κυρίους. Το πιο απλό τι σερτ αλλάζει όταν η γραμμή του παντελονιού είναι τόσο «πλούσια».

Η Βιτόρια, πρόσφατα διαζευγμένη, εθεάθη με το Λεονάρντο ντι Κάπριο σε βόλτα για παγωτό. Αβαφη και ατημέλητα χτενισμένη ενσαρκώνει το σύγχρονο μιλανέζικο street style στο φακό του βρετανού φωτογράφου David Sims. Φοράει τα πολυπόθητα Gucci παντελόνια με βασικό αξεσουάρ την τσάντα Horsebit Chain που επανεμφανίζεται ως φετίχ από το 2003 by Tom Ford. Kι εμείς υποκλινόμαστε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View