Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ντούα Λίπα: Με ποιους ξεφάντωσε ως Gucci diva στην Ιμπιζα, έγινε 28

Ντούα Λίπα: Με ποιους ξεφάντωσε ως Gucci...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με celebrity παρέα από τον κόσμο της μόδας και της τέχνης, γιόρτασε τα γενέθλιά της η τραγουδίστρια

Από τα δημοφιλέστερα και πιο επιδραστικά μουσικά είδωλα των ημερών μας, ισχυρή hit maker και sex symbol, η Ντούα Λίπα γιόρτασε ξέφρενα τα γενέθλιά της στην αγαπημένη της Ιμπιζα.

Η αλβανο-βρετανίδα τραγουδίστρια, έγινε 28 ετών και μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, επέλεξε ξανά την Ιμπιζα για το birthday party, όπως και πέρυσι αλλά και παλιότερα. Μαζί της διασκέδασαν ο κούκλος Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus, ο ιταλός ιδρυτής και επικεφαλής του  streetwear label GCDS Giuliano Calza, ο τούρκος brand director στον Valentino, Yigit Turhan αλλά και ο συνάδελφος pop singer Tove Lo. Στο πλευρό της και η αδελφή της, Ρίνα.

Εννοείται πως το look της Ντούα «έσκισε», άλλωστε παρακολουθεί και υοιοθετεί ευλαβικά τα fashion trends. Εμφανίστηκε ως raver σε Y2K style. Mε διάφανο logo σουτιέν, γυαλιά – μάσκα και βιολετί, κεντημένο παντελόνι του οίκου Gucci. Ετσι, τίμησε τα nineties και την εποχή του Tom Ford στο τιμόνι του label αλλά και μια εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammys 1999 χορεύοντας ξέφρενα.

Σε ιστορίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται πάντως κι ένα τάβλι, καθώς συνεχίζεται ο «μαραθώνιος» του αγαπημένου της παιχνιδιού με το ελληνικής καταγωγής σύντροφό της Romain Gavras, καθώς και μια μικρή πισίνα με παγάκια, όπου βούτηξε η ίδια για να συνέλθει από το hangover, όπως εξήγησε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View