Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντούα Λίπα: Μετά από Ακρόπολη και Σίφνο, στο L.A με ασημένιο fishnet dress

Ντούα Λίπα: Μετά από Ακρόπολη και Σίφνο,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μαυρισμένη από τις διακοπές της στην Ελλάδα ανταγωνίστηκε σε φλας την πρωταγωνίστρια της «Barbie», Μάργκο Ρόμπι

Με ένα super sexy look αναστάτωσε τα φλας και τα πλήθη της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου φιλμ «Barbie» στο Λος Αντζελες η 27χρονη pop diva Ντούα Λίπα. Η διάσημη και βραβευμένη με Γκράμι, performer κάνει εμφάνιση – έκπληξη στην ταινία ως κούκλα- γοργόνα, οπότε δεν έλειψε από το event. Μάλιστα, κατά πολλούς η παρουσία της επισκίασε ακόμα και την λαμπερή πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι.

 

Εμφανώς μαυρισμένη από τις διακοπές της στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες, η Ντούα φόρεσε μια δικτυωτή ασημένια τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα του οίκου Bottega Veneta. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό καθώς το εφέ fishnet συγκαταλέγεται στην κατηγορία των λεγόμενων naked dresses που κάνουν το σώμα να φαντάζει γυμνό. Μετά από πόζες με μπικίνι και σορτσάκια σε Σίφνο και Ακρόπολη στο πλευρό του αγαπημένου της Ρομέν Γαβράς, η τραγουδίστρια επέλεξε λάμψη και τόλμη για το φούξια χαλί στο L.A. Στο λαιμό της άστραφτε μια «ριβιέρα» από διαμάντια Tiffany.

 

Πάντως η star της ταινίας, Μάργκο Ρόμπι ντύθηκε με εντελώς άλλη λογική σε new retro style. Προτίμησε ένα στράπλες, μαύρο φόρεμα από παγιέτες που ήταν αντίγραφο Barbie ιστορικής δημιουργίας από το ατελιέ Schiaparelli Haute Couture. Στο πλευρό της ο γοητευτικός Ράιαν Γκόσλινγκ βέβαια, ο οποίος υποδύεται τον Κεν. To ροζ κοστούμι του ήταν Gucci. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View