Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Δεν είχα δική μου Barbie, έπαιζα συνεχώς με τουβλάκια στην Αυστραλία»

«Δεν είχα δική μου Barbie, έπαιζα συνεχώ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H εκπληκτική φωτογράφιση της Μάργκο Ρόμπι στην αμερικάνικη Vogue με θέμα Barbiemania, η ταινία «βγαίνει» πάντως τον Ιούλιο

«Χαζέψαμε» με τις απίστευτες εικόνες της πανέμορφης star Μάργκο Ρόμπι στο καλοκαιρινό τεύχος της αμερικάνικης Vogue, καθώς αποδεικνύουν πως είναι πραγματικά γεννημένη για να υποδυθεί τη διασημότερη κούκλα- σύμβολο της ποπ κουλτούρας.

Οι πόζες και το styling θυμίζουν τα «ρουχαλάκια» που αλλάζαμε κι εμείς στην Barbie μας παλιά, σε παιδική ηλικία. Εν όψει της πρεμιέρας της ομώνυμης ταινίας στα σινεμά τον ερχόμενο Ιούλιο, η ηθοποιός ντύνεται σαν κορίτσι με πατίνια, σαν cow girl, σαν trendy bimbo, σαν πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμα και σαν αστροναύτης. Oι ρόλοι αλλάζουν αλλά η ιδανική κούκλα δεν χάνει ποτέ την ελαφρότητα και την αισιοδοξία της ως πρότυπο ομορφιάς.

Barbiecore cover girl με δημιουργία Versace

Barbiecore cover girl με δημιουργία Versace

Η Μάργκο παραδέχεται στο περιοδικό πως σαν μικρό κορίτσι δεν ήταν φανατική οπαδός της κούκλας αυτής, ούτε είχε δική της Barbie. Επαιζε καμιά φορά με τις Barbie της ξαδέλφης της γιατί προτιμούσε τις κατασκευές με  τουβλάκια και το παιχνίδι στην ύπαιθρο στην πατρίδα της, την Αυστραλία. Όταν της προτάθηκε να την υποδυθεί, συνάντησε τα αφεντικά της Mattel και της Warner Bross γνωρίζοντας πως πολλοί μισούν το παιχνίδι και αυτό που πρεσβεύει. «Θέλαμε να τιμήσουμε την 60χρονη ιστορία του brand. Το γνωρίζαμε όμως ότι πολλοί δεν είναι fans, σκεφτόμουν αρχικά να πω όχι ώσπου διάβασα το ιδιοφυές σενάριο» ομολογεί.

Για τη sexy πλευρά της Barbie σκέφτηκε πως δείχνει προκλητική, αλλά δεν έχει αναπαραγωγικά όργανα οπότε δεν μπορεί να αισθανθεί ερωτική έλξη. «Φοράει μίνι διασκεδάζοντας με τα looks, όχι για να δείξει τα οπίσθιά της» εξηγεί η ηθοποιός. Τα δώρα που της κάνει ο Ken (Ράιαν Γκόσλινγκ) σχετίζονται με το beach life. Στη Vogue οι λήψεις περιείχαν και βάσεις της κούκλας που όλοι ξέρουμε. 

Mε πουά, ντραπέ φόρεμα Valentino

Mε πουά, ντραπέ φόρεμα Valentino

Mε τουαλέτα Carolina Herrera

Mε τουαλέτα Carolina Herrera

Ντυμένη με Chanel

Ντυμένη με Chanel

Μπροστά στο φακό του Ethan james Green,τα χρώματα φαντάζουν πιο έντονα από ποτέ, ενώ τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι «ένα κι ένα». Από το ροζ Versace φόρεμα με τα σκουλαρίκια Chopard του εξωφύλλου, ως το Miu Miu σετ με τα τρισδιάστατα τιρκουάζ τριαντάφυλλα αλλά και το bustier Versace mini σε φούξια με τα μαύρα ανθάκια η φιγούρα της πρωταγωνίστριας μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Mε Marni και Norna Kamali

Mε Marni και Norna Kamali

Mε φόρεμα Marc Jacobs και παπούτσια Chri...

Mε φόρεμα Marc Jacobs και παπούτσια Christian Louboutin

Maison Margiela shirt- Bottega Veneta dress

Maison Margiela shirt- Bottega Veneta dress

Mε φόρεμα Christopher John Rogers και πα...

Mε φόρεμα Christopher John Rogers και παπούτσια Miu Miu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View