Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H κουκλίτσα με τα ροζ: Ο έμφυτος ερωτισμός της Σκάρλετ Γιόχανσον κατέλαβε τις Κάννες

H κουκλίτσα με τα ροζ: Ο έμφυτος ερωτισμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με Prada dress, η star ήταν πολύ διαχυτική με τον τρίτο σύζυγό της στην πρεμιέρα του «Asteroid City» του Wes Anderson

Τα φλας έλαμψαν και χθες στο κόκκινο χαλί του ιστορικού σινε- φεστιβάλ των Καννών, με έντονη αύρα Χόλιγουντ.

Η πρεμιέρα του περίεργου «Asteroid City», ενός φιλμ φαντασίας που διαδραματίζεται στα fifties με τη σφραγίδα του στυλίστα σκηνοθέτη Γουές Αντερσον, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.

Και αυτό γιατί ανάμεσα στα τεράστια ονόματα των Τομ Χανκς, Στιβ Καρέλ, Ματ Ντίλον, Αντριεν Μπρόντι ήταν και αυτό της Σκάρλετ Γιόχανσον. Η 38χρονη νεουορκέζα ηθοποιός, απέδειξε το έντονο σεξ απήλ που διαθέτει ώστε να την χαρακτηρίζουν σύγχρονη Μονρόε. Οι καμπύλες του κορμιού της αναδείχθηκαν με ροζ φόρεμα του οίκου Prada σε στενή γραμμή, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της με τα τατουάζ τριαντάφυλλα. Κόκκινο κραγιόν στα διάσημα χείλη της, ασημένια νύχια, διαμαντένια σκουλαρίκια David Yurman και πολλά χάδια και αγκαλιές με τον σύζυγό της τρέλαναν τους φωτογράφους.

H Γιόχανσον παντρεύτηκε με τον κωμικό και tv star Κόλιν Τζοστ το 2020 με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο πρόπερσι, αλλά νωρίτερα είχε κάνει ένα γάμο- αστραπή με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και ένα δεύτερο γάμο με το γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ στον οποίο χάρισε μια κόρη. Εισέβαλε στο χώρο του θεάματος μόλις επτά ετών και έχει αποκομίσει στην καριέρα της δυο υποψηφιότητες για Οσκαρ ενώ είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ντίβες του σινεμά σήμερα.

Στις Κάννες έδειχνε πέρα από ερωτευμένη, πολύ κεφάτη με τους συμπρωταγωνιστές της. Το look της ήταν ακαταμάχητο έστω κι αν πλάι της παρέλασαν καλλονές σαν το super model Ρόζι Χάντιγκτον με κατάλευκη τουαλέτα Fendi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View