Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Είναι καλός τύπος», είπε για τον Ράιαν Ρέινολντς με τον οποίο ήταν παντρεμένη στο παρελθόν

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Είναι καλός τύπος», ...

Το ανέφερε στο podcast της συναδέλφου της ηθοποιού, Γκουίνεθ Πάλτροου στο Goop όπου μίλησε για το τι έχει αποκομίσει ύστερα από τρεις γάμους

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον ή Γιόχανσον (Scarlett Johansson) μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην σύζυγό της, τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, ενώ πλέον ξέρει τι ακριβώς θέλει σε μία σχέση.

Εμφανιζόμενη στο podcast της συναδέλφου της ηθοποιού, Γκουίνεθ Πάλτροου στο Goop η Γιόχανσον αναφέρθηκε για το τι έχει αποκομίσει ύστερα από τρεις γάμους.

«Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές».

«Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου.

«Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η 38χρονη σήμερα Σκάρλετ Γιόχανσον και πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος».

Ο γάμος της με τον 46χρονο σήμερα Ρέινολντς κράτησε από το 2008 έως το 2011.

Η Scarlett Johansson που τη θυμόμαστε μικρούλα στον υπέροχο «Γητευτή των αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1998, παίζει τώρα μία εντυπωσιακή femme fatale  στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Wes Anderson με τίτλο «Asteroid City» όπου επίσης παίζουν ηθοποιοί όπως οι Margot Robbie και Tom Hanks. Η συγκεκριμένη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight