Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Asteroid City»: Γεμάτο stars και ρετρό εικόνες το νέο φιλμ του στυλίστα σκηνοθέτη Wes Anderson

«Asteroid City»: Γεμάτο stars και ρετρό ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τομ Χανκς, Μάργκο Ρόμπι, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ματ Ντίλον κ.α. θα λαμπρύνουν την πρεμιέρα το Μάιο στις Κάννες

Αμέσως μαγνητίζουν το βλέμμα οι εικόνες της καινούριας κομεντί του Τεξανού σκηνοθέτη Γουές Αντερσον με την χαρακτηριστική, αισθητική ταυτότητα.

Παντρεύοντας στοιχεία φαντασίας και γουέστερν, θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες τον Μάϊο και θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 16 Ιουνίου.

Πρόκειται για το 11ο φιλμ του διάσημου δημιουργού, «Asteroid City», για το οποίο έχει επινοήσει μια αμερικανική πόλη στην έρημο γύρω στο 1955, όπου μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για ακαδημαϊκούς σκοπούς και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Απροσδόκητα γεγονότα και…εξωγήινοι θα προκαλέσουν όμως χάος! 

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται τα διάσημα ονόματα Τομ Χανκς, Μάργκο Ρόμπι, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ματ Ντίλον, Τίλντα Σοιυίντον, Αντριεν Μπρόντι, Εντουαρντ Νόρτον, Γουίλιαμ Νταφόε, Λιβ Στράινμπερ, Στιβ Καρέλ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μάγια Χοκ κ.α. Το σενάριο γράφτηκε από τον Αντερσον και τον Ρόμαν Κόππολα,  με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ήδη σε «The French Dispatch», «Isle of Dogs», «The Darjeeling Limited» και «Moonrise Kingdom».

Η Focus Features κυκλοφόρησε κιόλας το επίσημο τρέιλερ προώθησης. Μην ξεχνάτε πως παλιότερα είχαν αγαπηθεί πολύ οι ταινίες  του δημιουργού «Οικογένεια Τενενμπάουμ» και  «Grand Budapest». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View