Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aρραβωνιάστηκε ο Τζεφ Μπέζος, χάρισε δαχτυλίδι- «κοτρόνα» σε σχήμα καρδιάς στη Σάντσεζ

Aρραβωνιάστηκε ο Τζεφ Μπέζος, χάρισε δαχ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πάμπλουτος ιδρυτής της Amazon σμίλεψε μάλιστα τη φιγούρα της αγαπημένης του στην πλώρη του γιοτ του

Στην κοσμοπολίτικη λουτρόπολη του σινεμά, τις Κάννες, βρίσκεται το πολυσυζητημένο ζευγάρι Τζεφ Μπέζος και Λορίν Σάντσεζ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ξένα media, που δημοσίευσαν εικόνες από το θεαματικό γιοτ στο οποίο διαμένουν, πριν λίγες μέρες αρραβωνιάστηκαν. Τα φλας τους πολιόρκησαν και στην πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Αμέσως εντοπίστηκε λοιπόν στο χέρι της 53χρονης δημοσιογράφου ένα πελώριο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Υπολογίζεται πως το διαμάντι του φθάνει τα 20 καράτια! Ταυτόχρονα, στο γιοτ του 59χρονου ιδρυτή της Amazon, κόστους 500 εκατομμυρίων δολαρίων ονόματι Koru, φιγουράρει στην πλώρη ξύλινο γλυπτό ομοίωμα της Σάντσεζ με την οποία ο κροίσος είναι τρελά ερωτευμένος και τη θεωρεί γοργόνα του…

Η σχέση τους επισημοποιήθηκε αρχές του 2019 καθώς ο Μπέζος έπρεπε πρώτα να ανακοινώσει το διαζύγιο του από τη  Μακένζι Σκοτ, με την οποία έζησαν 25 χρόνια μαζί, αποκτώντας τέσσερα παιδιά. Τότε συντονισμένα, χώρισε από τον επί 13 χρόνια ατζέντη σύζυγό της και η Σάντσεζ. Η εντυπωσιακή λατίνα έχει δύο παιδιά από αυτόν τον γάμο καθώς και έναν γιο από προηγούμενη σχέση με τον πρώην αστέρα του NFL Τόνι Γκονζάλεζ.

Στο παρελθόν, εκτός από  παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών, έχει ασκήσει το επάγγελμα του πιλότου ελικοπτέρου, ενώ σήμερα έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο φιλανθρωπικό της έργο και στους τρόπους ενίσχυσης του. Τώρα ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας. H Daily Mail δημοσίευσε μόλις φωτογραφίες από το ζευγάρι στο La Petite Maison restaurant των Καννών αλλά και στο κότερό τους. Eκείνη αλλάζει τολμηρά μπικίνι το ένα μετά το άλλο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View