Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Πιτσουνάκια» Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ σε κινηματογραφική πρεμιέρα στο Λονδίνο (φωτο)

«Πιτσουνάκια» Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με αποκαλυπτική τουαλέτα και «ζουζουνιάρικη» διάθεση η sexy σύντροφος του πάμπλουτου ιδρυτή της Amazon

Ξεσήκωσαν τα βλέμματα Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ στην παγκόσμια πρεμιέρα της μεγαλεπίβολης σειράς «Lord of the Rings: The Rings of Power» στην Leicester Square στην καρδιά του Λονδίνου, την Τρίτη. Ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος και η 52χρονη αισθησιακή λατίνα αγαπημένη του, έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και τα φλας ήταν καταιγιστικά. Ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα ειδικά για αυτό πρίκουελ του «Αρχοντα των διαχτυλιδιών, καθώς πρόκειται για μια υπερπαραγωγή της Amazon Prime Video show, διάρκειας πέντε κύκλων που κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο ιδρυτής της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη εμφανίστηκε με κομψό, σκούρο κοστούμι και έδειχνε πως απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης της συντρόφου του η οποία τον κρατούσε συνεχώς, του χαμογελούσε και του έριχνε προκλητικές ματιές. Επιπλέον έδειχνε πως ξέρει καλά να ποζάρει για να ενθουσιάσει τους φωτογράφους. Η κόκκινη τουαλέτα της με το μονόπαντο ντεκολτέ ήταν πολύ εφαρμοστή, τονίζοντας κάθε σημείο του σώματός της, τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ανάλαφρα και τα πέδιλά της ήταν από γκλίτερ. Αυτό το καθαρά αμερικάνικο red carpet look ολοκλήρωναν πολύ εντυπωσιακά διαμαντένια κοσμήματα.

Θυμίζουμε πως ο Μπέζος την ερωτεύθηκε το 2019 αποφασίζοντας να χωρίσει την τότε σύζυγό του Μακένζι, με την οποία ήταν παντρεμένοι 25 χρόνια έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.  H Σάντσεζ, δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιάστρια και με δική της εταιρεία παραγωγής συνέβαλε στο να αλλάξει ταχύτατα εικόνα και διάθεση ο Τζεφ Μπέζος, καθώς πια εμφανίζεται πιο μοντέρνος, χαλαρός και εκδηλωτικός. Αν θυμάστε δεν δίστασε ακόμα και για διαδικτυακή σκηνή ζηλοτυπίας κόντρα στο Λεονάρντο ντι Κάπριο.
To ντουέτο Μπέζος- Σάντσεζ πάντως κατόρθωσε να «ξεθωριάσει» με την παρουσία του το red carpet του καστ της σειράς. Ούτε η πρωταγωνίστρια Mόρφιντ Κλαρκ με ασημένιo bustier dress Vivienne Westwood, ούτε οι λαμπερές συμπρωταγωνιστριές της Μίνι Ντράιβερ, Ναζάνιν Μπονιάντι, Εμα Γόβαρθ έκλεψαν την παράσταση της πρεμιέρας. (Εναρξη προβολής με διπλό επεισόδιο 2/9). Ο Μπέζος δήλωσε πάντως ερωτευμένος με τις φανταστικές περιπέτειες του Τόλκιν από έφηβος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View