Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Υπέρλαμπρη η Nικόλ Κίντμαν: Εμοιαζε με χρυσό έπαθλο για την τιμητική βράβευση προσφοράς ΑFI

Υπέρλαμπρη η Nικόλ Κίντμαν: Εμοιαζε με χ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 56χρονη star ντύθηκε με Balenciaga και ήταν περιστοιχισμένη από τα είδωλά της και τους αγαπημένους της

Την ανώτατη τιμητική διάκριση Life Achievement – AFI στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ κατέκτησε η διάσημη αυστραλέζα ηθοποιός και κάτοχος Οσκαρ, Νικόλ Κίντμαν.

Βραβείο προσφοράς που στο παρελθόν έχουν κερδίσει μεταξύ άλλων τα μεγαθήρια της Εβδομης Τέχνης Οσκαρ Ουέλς, Χένρι Φόντα, Μπέτι Ντέιβις, Γκρέκορι Πεκ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ Τζακ Νίκολσον,Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο,  Γουόρεν Μπίτι  κ.α. και πιο πρόσφατα οι Τομ Χανκς και Τζορτζ Κλούνει. Η 56χρονη star κατέφθασε στο κόκκινο χαλί με τον μουσικό σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν ενώ στο event παρέστησαν και οι δυο έφηβες κόρες τους.

Τα φλας άστραψαν με το look της καθώς φορούσε εκθαμβωτική, ολόχρυση τουαλέτα Balenciaga. Ηταν μια  ολοκέντητη, custom δημουργία, με τιράντες, στενή γραμμή και μακριά ουρά. Τα περιοδικά έγραψαν πως έμοιαζε η ίδια με έπαθλο, ενώ ακόμα μια φορά εστίασαν στο πόσο αγαπημένοι δείχνουν με τον άντρα της.

Όπως μάλιστα τόνισε ο Κιθ «έχει την ικανότητα να αγαπάει όσο κανένας από όσους συνάντησε στη ζωή του» και πως του χρόνου που συμπληρώνουν 20 χρόνια μαζί, θα είναι ακόμα τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Τη βράβευση έκανε η Μέριλ Στριπ, που είναι το ίνδαλμα της Κίντμαν εδώ και δεκαετίες.  Παραλαμβάνοντας το αναμνηστικό μάλιστα είπε:

 «Πάντα σε αγαπούσα. Δεν ξέρω τι είναι. Είσαι ένας φάρος τελειότητας, ζεστασιάς και γενναιοδωρίας και ήσουν το φως που με καθοδηγούσε. Ο σύζυγός μου μπορεί να το πιστοποιήσει, οι γονείς μου μπορούν να το πιστοποιήσουν, πάντα ήσουν εσύ και κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει». Επίσης ανέφερε για τη γνωριμία τους και τη συνεργασία στη σειρά «Big Little Lies»: «Μπορώ απλά να το πω, Μέριλ; σε λάτρεψα».

Η Στριπ παρουσίασε την Κίντμαν στη σκηνή, επαινώντας την ως ηθοποιό που εξισορροπεί τέλεια «την όρεξη, την επιμονή και την απερισκεψία». «Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, αλλά είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει» υπογράμμισε.

Η τιμώμενη βγήκε στο stage με το κοινό να σηκώνεται όρθιο για να τη χειροκροτήσει και τα ηχεία να παίζουν το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend».

Μίλησε για εκείνη και η στενή της φίλη Ναόμι Γουότς αποκαλώντας την  «την αδερφή που δεν είχε ποτέ». Γουότς και  Κίντμαν και οι δυο από την Αυστραλία, γνωρίστηκαν ως 15χρονες επίδοξοι ηθοποιοί στο Σίδνεϊ. «Είναι ψηλή, κομψή και πολύ έξυπνη με το πιο μεταδοτικό γέλιο που έχετε ακούσει ποτέ. Η Νικ ήταν πάντα το πιο γενναιόδωρο άτομο. Έχει αυτή την καρδιά λέαινας και με στήριξε στους αγώνες της καριέρας μου» πρόσθεσε. Ανάμεσα στο κοινό ήταν οι επίσης «κολλητοί της» Ρις Γουίδερσπουν και  Μόργκαν Φρίμαν

 Όταν έδειξε πάντως την οικογένειά της ανέφερε «Right there is the love of my life and the loves of my life».

 Ειδήσεις Τώρα

Σαν παλιό σινεμά: Vassilis Zoulias στον κινηματογράφο «Iρις», συμμετείχε η «κοντέσα» της μόδας, Marpessa

Πάτρα: Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, στο νέο Δημαρχείο

Vintage glam swimwear: η θηλυκή τάση coquette στα μαγιό, για όσες απορρίπτουν το minimal

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View