Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Aνια Τέιλορ Τζόι: Στο μακρινό Μεξικό με ασημένια «πανοπλία» και 3D flowers

Aνια Τέιλορ Τζόι: Στο μακρινό Μεξικό με ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 28χρονη ηθοποιός προωθεί την περιπέτεια φαντασίας «Furiosa» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Κρις Χέμσγουορθ

Εκπροσωπώντας τη νέα, ατρόμητη γενιά των stars του Χόλιγουντ, η Ανια Τέιλορ Τζόι αιφνιδιάζει κάθε τόσο με τα looks της όπως συμβαίνει με τη Ζεντάγια.

Αυτές τις μέρες που προβάλλει το νέο της φιλμ «Furiosa» εμπνέεται στυλιστικά, επιλέγοντας επιθετικό, φουτουριστικό ντύσιμο. Η εμφάνισή της στο Μεξικό, ήταν πολύ εντυπωσιακή ώστε οι θαυμαστές της σχολίασαν στο διαδίκτυο πως είναι σαν να εμφανίστηκε στο Met Gala.

Mετά το πολυσυζητημένο, χρυσό outfit Paco Rabbane με τα βέλη, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα σαν πανοπλία, διακοσμημένο με τρισδιάστατα λουλούδια, στοιχείο που κάνει θραύση γενικότερα τις τελευταίες σαιζόν στη μόδα. Πρόκειται για δημιουργία του γαλλικού οίκου Balmain, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι υποκλίνεται στην couture ιδέα του 3D άνθινου στολισμού στα ρούχα.

H Aνια είχε τα μαλλιά της μαζεμένα πίσω χαλαρά, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε χλωμή επιδερμίδα με έντονο κραγιόν. Το μανικιούρ της ήταν σε αμυγδαλωτό σχήμα με ροζ βερνίκι.

«Η πρώτη μου φορά που επισκέπτομαι το Μεξικό… ευχαριστώ για την αγάπη σας!» έγραψε η ίδια στο Instagram. Μάλιστα στο σχετικό βίντεό της με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Como la Flor» της Selena, τα μέλη της ομάδας της τοποθετούσαν τα μεταλλικά κομμάτια του φορέματος στο σώμα της. Κυρίως όμως πόζαρε σε μια ταράτσα με φόντο τα μνημεία της πόλης του Μεξικού στο πλαίσιο φωτογράφισης για την ταινία. Μας αρέσει που είναι trendy και πρωτοποριακή μαζί. Well done!

Ειδήσεις Τώρα

Μet Gala: Το μαγικό δάσος του Κολομβιανού super star του event planning, Raul Avila

Eurovision: Στον τελικό το Σάββατο το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι - Οι καλύτερες στιγμές στον β' ημιτελικό

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Με το μωρό στη Μενεγάκη και επίκαιρο, λεοπάρ Zara dress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View