Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Μet Gala: Το μαγικό δάσος του Κολομβιανού super star του event planning, Raul Avila

Μet Gala: Το μαγικό δάσος του Κολομβιανο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από το 2007 η Αννα Γουίντουρ εμπιστεύεται μόνο αυτόν για το design της φαντασμαγορικής βραδιάς

Μια πολύκροτη και  θεαματική extravaganza σαν το Met Gala οφείλει να διαθέτει «άπιαστο» σκηνικό για την πασαρέλα των διασημοτήτων και το επίσημο δείπνο που ακολουθεί.

Η είσοδος με το κόκκινο χαλί κάθε χρόνο μεταμορφώνεται σύμφωνα με το dress code, αλλά και η χαρακτηριστική, εσωτερική σάλα με τις καμάρες του MET στολίζεται με κατασκευές που θαμπώνουν άπαντες. Επιπλέον, το art de la table είναι υψηλών προδιαγραφών... Από το 2007 παραμένει ακλόνητο στη συγκεκριμένη αποστολή το όνομα του Κολομβιανού designer στο event planning, Raul Avila. Η «ψυχή» της εκδήλωσης Αννα Γουίντουρ τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια!

 Φέτος, υπέγραψε μια επιβλητική σύλληψη στο  Great Hall: Ένα πελώριο δέντρο από ξύλο, χαρτί και φυσικά φυτά σε κυκλικό, ντυμένο από χορτάρι, βάθρο. Όλα αντανακλούσαν με ειδικούς πράσινους φωτισμούς ολόγυρα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της εξοχής. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ρομαντική απόδραση που ζωντανεύει την αίσθηση του μαγικού δάσους» εξήγησε στη Vogue ο Eaddy Kiernan, συνεργάτης του Met Gala.

Είσοδος και Great Hall

Είσοδος και Great Hall

Ο Avila χρειάστηκε έξι μήνες για να υλοποιήσει το στοιχείο του δέντρου και χρειάστηκαν πολλές δοκιμές για να πλάσει τη μυστηριακή, παραμυθένια ατμόσφαιρα. Το project συνδυάστηκε με «βλάστηση» και τοίχους που φάνταζαν ζωγραφισμένοι στις αφίξεις, αλλά και τραπεζαρίες σε πράσινους και βυσσινί τόνους. Τριαντάφυλλα και κισσοί, ψηλά κηροπήγια τυλιγμένα με πρασινάδες, πιάτα με πράσινα prints και λινές, βεραμάν πετσέτες περίμεναν τους καλεσμένους.

Art de la table

Art de la table

Στο χαλί των αφίξεων και ο designer

Στο χαλί των αφίξεων και ο designer

Η εταιρεία του Avila με έδρα τη Νέα Υόρκη, ασχολείται με το σχεδιασμό υπερπαραγωγών στον κόσμο της μόδας και της τέχνης. Πέρα από το Met Gala, τη συναντάμε σε θεατρικά και κινηματογραφικά βραβεία, χολιγουντιανές απονομές και φιλανθρωπικές δεξιώσεις. Ο ίδιος έφθασε πάμφτωχος το 1984 στην Αμερική. «Επρεπε να φύγω από την πατρίδα μου καθώς οι γονείς μου δεν είχαν τα χρήματα για να πάω σχολείο. Επρεπε να φροντίσω ο ίδιος τον εαυτό μου» έχει δηλώσει. Με μέντορα το θρυλικό Robert Isabell, που θεωρείται ανεπανάληπτος στο floral design, καθιερώθηκε στο χώρο δημιουργώντας μια high event production company διακόσμησης με πελατεία την ελίτ.

Raul Avila

Raul Avila

EIKONEΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View