Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Με το μωρό στη Μενεγάκη και επίκαιρο, λεοπάρ Zara dress

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Με το μωρό στη Μεν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aκόμα και το πιο αμφιλεγόμενο print, προβλήθηκε σε chic εκδοχή από την πάντα stylish ηθοποιό

Αγαπάμε πολύ την Αντιγόνη Κουλουκάκου στο thebest.gr! Καταρχήν ήταν ένα από τα ωραιότερα cover girls του περιοδικού μας, συνδέθηκε με την θεατρική Πάτρα πριν γίνει tv star, ενώ ο άνδρας της ζωής της και μπαμπάς του νεογέννητου γιου της είναι συμπολίτης μας.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην διεθνές μοντέλο- πέρα από την έμφυτη ευγένειά της- έχει ξεχωριστή αισθητική στο ντύσιμο, καθώς προσεγγίζει τα trends με λιτό τρόπο, ενώ κυκλοφορεί πάντα σχεδόν άβαφη.

Η Ελένη Μενεγάκη τη φιλοξένησε μόλις στην εκπομπή της όπου μίλησε ως νέα μαμά με προσωρινή αποχή από την tv.  

«Εγώ δεν έχω αλλάξει, αλλά έχει προστεθεί κάτι πολύ σημαντικό και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε. Έτσι το ζω. Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματα και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός. Όλα αλλάζουν τώρα για εμένα» δήλωσε. Μάλιστα στα παρασκήνια του στούντιο περίμενε η μαμά της με το γιο της και ανέβασε η ίδια το σχετικό στιγμιότυπο στο διαδίκτυο.

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε τρέχοντας από το πλατό για να δει το μωρό. Επιστρέφοντας είπε πως της μοιάζει πάρα πολύ.

Η Αντιγόνη, παρά τη νέα της καθημερινότητα ήταν ακόμα μια φορά κομψή. Φόρεσε ένα από τα λεοπάρ φορέματα των πολυκαταστημέτων Zara, σε ίσια, μίνιμαλ γραμμή με μανίκια και λαιμόκοψη.

Τα δημοφιλή πολυκαταστήματα έχουν αυτή την περίοδο διάφορες εκδοχές σε leopard dresses. Οπως φαίνεται, ένα έντονο μοτίβο δεν χρειάζεται sexy υπερβολές ή περίτεχνο και φλύαρο πατρόν. Σας έχουμε τις σχετικές εικόνες από την επίκαιρη εαρινή collection. Πολλές celebrities έχουν αφεθεί στο trend των λεοπάρ, καθώς πρόκειται για το εμπριμέ που υπερισχύει των florals και των ριγέ σε φορέματα, σύνολα, μαγιό κ.α. Οποιος ξέρει να τα φορέσει, δεν δείχνουν καθόλου «φθηνά».

 

Zara

Zara

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View