Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Ρόζαμουντ Πάικ και οι πεταλουδίτσες Dior στο μουσείο Brooklyn της Νέας Υόρκης

Η Ρόζαμουντ Πάικ και οι πεταλουδίτσες Di...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε το ταγιέρ με διαφορετική, ρομαντική ματιά, όπως η super stylish 45χρονη star

Μαγνήτισε τα φλας στο καθιερωμένο Artists Ball στο μουσείο Brooklyn της Νέας Υόρκης η 45χρονη βρετανίδα ηθοποιός Ρόζαμουντ Πάικ.

Εκπροσωπεί μοναδικά τη σύγχρονη κομψότητα στο Χόλιγουντ και πάντα χαζεύουμε το ντύσιμό της στο red carpet. Ακόμα μια φορά επέλεξε Dior, οίκος που ήταν άλλωστε ο βασικός χορηγός του λαμπερού event. Aνέδειξε ένα εκρού σύνολο με θηλυκό σακάκι και πλούσια φούστα με ανοιξιάτικο διάκοσμο στο στρίφωμα. Πρόκειται για δημιουργία της resort φετινής συλλογής με έμπνευση την κουλτούρα του Μεξικού και τη θρυλική ζωγράφο Φρίντα Κάλο. Σήμα κατατεθέν τα μοτίβα με πεταλούδες και λουλούδια, οπότε μιλάμε για μια ρομαντική εκδοχή του ταγιέρ.

Η Ρόζαμουντ είχε να συναγωνιστεί τις επίσης ραφινάτες Ναόμι Γουοτς και Ρεμπέκα Χολ αλλά εμφανώς πρωτοστάτησε στις εντυπώσεις. Tα περιοδικά μόδας λάτρεψαν και το χτένισμά της, ένα πλεκτό στεφανάκι στοπίσω μέρος του κεφαλιού, στολισμένο με κόσμημα πεταλούδας . Στο επίσημο δείπνο κάθισε πλάι στην Maria Grazia Chiuri, creative director των γυναικείων collection της Dior αυτοκρατορίας.

Θυμίζουμε πως η Ρόζαμουντ έχει υπάρξει Bond Girl και έγινε ευρύτερα γνωστή από τις ταινίεας «Υπερηφάνια και προκατάληψη», «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε», «A Private War» κ.α. Στην cult κοινωνική σάτιρα «Saltburn» φέτος πολυσυζητήθηκε ως κυνική αριστοκράτισσα μαμά του κούκλου Τζέικομπ Ελόρντι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View