Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Challengers» premiere με κοσμοσυρροή στο Λονδίνο, επιμένει στο tennis look η Ζεντάγια

«Challengers» premiere με κοσμοσυρροή στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το καστ καταχειροκροτήθηκε στο red carpet μαζί με το σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο

Aναστάτωσε την καρδιά του Λονδίνου το cast του «Challengers» την Τετάρτη το βράδυ.

Με τη Ζεντάγια στο επίκεντρο της προσοχής, η οποία ξαναφόρεσε outfit σε tennis style, εμπνευσμένο από την ιστορία της ταινίας, προκλήθηκε κοσμοπλημμύρα στη  Leicester Square.

Η 27χρονη πρωταγωνίστρια και performer εμφανίστηκε συγκεκριμένα  με λευκό φόρεμα του εκκεντρικού σχεδιαστή Thom Browne. Ένα custom made dress, αποκλειστικά για εκείνη, με ανάγλυφες ρακέτες στο ύφασμα, «polo» γιακαδάκι και αθλητικές ρίγες στο στρίφωμα. Μια ξανθιά πλεξούδα με μεγάλο φιόγκο, γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα Bulgari ολοκλήρωσαν το look της. Με την παρότρυνση του διάσημου στυλίστα της Law Roach η 27χρονη star συνεχίζει να προμοτάρει με το ντύσιμό της τους ρόλους της. Ετσι, κάθε φορά που υπάρχει τέτοια περίσταση στο red carpet άπαντες ανυπομονούν  τι θα φορέσει.

Παρών επίσης ο 34χρονος βρετανός ηθοποιός Τζος Ο Κόνορ που μάγεψε ως Κάρολος στη σειρά «Το Στέμμα- The Crown». Συνδύασε κοστούμι και t- shirt με μήνυμα ως ambassador της εταιρείας Loewe.

 

Ο 32χρονος συμπρωταγωνιστής του Μάικ Φάιστ, γνωστός από το μουσικό φιλμ «West Side Story» του Σπίλμπεργκ, επέλεξε ασπρόμαυρο σμόκιν ενώ ο 52χρονος σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο προτίμησε αστραφτερό σακάκι.  

 Ο τελευταίος, λάτρης του οίκου Gucci και με έντονα στοιχεία μόδας στη φιλμπγραφία του, εγκωμίασε τον επαγγελματισμό της Ζεντάγια στην ταινία καθώς δεν την ντούμπλαραν σε απαιτητικές σκηνές. «Είναι υπέροχη, το εννοώ. Δούλεψε τρεις μήνες πολύ σκληρά, τεχνικά σε αθλητικό επίπεδο».

Θυμίζουμε πως ενσαρκώνει μια πρώην πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια τένις που εμπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View