Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντύθηκε ρομπότ ή άλιεν: Η Ζεντάγια με vintage πανοπλία Mugler λόγω «Dune 2»

Ντύθηκε ρομπότ ή άλιεν: Η Ζεντάγια με vi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τίμησε τον φουτουριστή της γαλλικής μόδας στο Λονδίνο, με show off δημιουργία του 1995

Η super star Ζεντάγια επιμένει να τολμάει στις επίσημες εμφανίσεις της οπότε μια φαντασμαγορική περιπέτεια φαντασίας, όπως το «Dune 2» την ευνοεί.

Στο λονδρέζικο red carpet για την προώθηση της ταινίας, πλαισιωμένη από τους συμπρωταγωνιστές της Τιμοτέ Σαλαμέ, Φλόρενς Πιου, Οστιν Μπάτλερ κ.α.  έδωσε το παρόν με μια vintage, couture «στολή» από την ιστορία του οίκου Mugler, με αισθητικές επιρροές από άλιεν ή ρομπότ.

Μιλάμε για ένα outfit του 1995 σε ασημί με φουτουριστικές γραμμώσεις και κενά σε «επίμαχα» σημεία όπως τα οπίσθια της περιζήτητης 27χρονης ηθοποιού και performer. Eνα bodysuit από τεχνολογικά υλικά, που ο αείμνηστος Μugler χρειάστηκε έξι μήνες για να τελειοποιήσει. Βέβαια, η λυγερή σιλουέτα της μπορεί να υποστηρίξει τέτοια looks.

Την Πέμπτη το βράδυ στη Leicester Square η Ζεντάγια κατέπληξε άπαντες και μάλιστα ήταν παρών ο διάσημος στυλίστας της Law Roach. Aπρόσμενο ήταν επίσης πως το κοστούμι συνδυάστηκε με βαρύτιμο περιδέραιο Bulgari! Στο διαδίκτυο οι χρήστες αποφάνθηκαν πως έκανε αίσθηση και έκλεψε την παράσταση με τρόπο ιστορικό για τέτοια events. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View