Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

E ναι, για το μπικίνι της Σίντνεϊ Σουίνι συρρέει ο νεαρόκοσμος στα σινεμά

E ναι, για το μπικίνι της Σίντνεϊ Σουίνι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μαθητές και φοιτητές έσπευσαν να δουν την ταχύτατα ανερχόμενη Αμερικανίδα star- ποια είναι

Όπως συμβαίνει πανελλαδικά στα σινεμά, έτσι και στην Πάτρα, ο νεαρόκοσμος τρέχει να δει τη ρομαντική κομεντί «Anyone but you- Λατρεύω να σε μισώ».

Παιδιά Γυμνασίου- Λυκείου αλλά και νέοι μεγαλύτερων ηλικιών, γεμίζουν τις σκοτεινές αίθουσες χρίζοντας το φιλμ πρώτη εισπρακτική επιτυχία της σαιζόν. Η ανάλαφρη, νεανική ταινία έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του εγχώριου box office ξεπερνώντας σε εισιτήρια το πολύκροτο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, που έχει προταθεί για 11 Οσκαρ.

 Μιλάμε για ένα καθαρά εμπορικό χαρτί του Χόλιγουντ, με ένα ζευγαράκι σε εξωτικό προορισμό και μάλλον… χλιαρές κριτικές.  Η 26χρονη πρωταγωνίστρια Σίντνει Σουίνι, που έγινε γνωστή από την πολύκροτη cult σειρά «Euphoria» εμφανίζεται όμως με το μπικίνι της ψάχνοντας τον έρωτα.  Και αυτό όπως φαίνεται αρκεί για να σπάσει ταμεία…

 

Η ταχύτατα ανερχόμενη ηθοποιός έχει επίσης παίξει στο σήριαλ του Netflix «Everything Sucks» και σειρά του Hulu «The Handmaid's Tale». Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, είναι ξανθούλα, κοντούλα με καθημερινό πρόσωπο αλλά σώμα με αισθησιακές καμπύλες και πλούσιο ντεκολτέ. Μεγάλωσε με υψηλές επιδόσεις στα αθλήματα και πλέον είναι από τα πιο περιζήτητα ονόματα της νέας γενιάς στο Χόλιγουντ. Επαιξε πρόσφατα σε βίντεο των Rolling Stones, έγινε πρέσβειρα της Armani Beauty, απέκτησε εταιρείες παραγωγής και swimwear, ενώ είναι αρραβωνιασμένη με επιχειρηματία. Αυτό το διάστημα προωθεί παράλληλα στο κόκκινο χαλί τη νέα περιπέτεια της «Marvel», με τίτλο «Madame Web» πλάι στη Ντακότα Τζόνσον.

 

Mε σημαία το body positivity

Η ηρωίδα της Σίντνει ξανασυναντιέται στο «Λατρεύω να σε μισώ» με έναν άντρα που έχασε λόγω παρεξήγησης. Χώρισαν μετά από μια νύχτα πάθους και ξανασμίγουν με αφορμή ένα γάμο στο μακρινό Σίδνει. Εκεί αναγκαστικά παριστάνουν τους ερωτευμένους.

Την ιστορία υπογράφει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των επιτυχημένων κωμωδιών Easy A» και «Όχι Μόνο Φίλοι»,  δίχως υψηλούς καλλιτεχνικούς στόχους. Ποντάρει στο φωτεινό σκηνικό, σε κάποιες απλοικές, αστείες σκηνές και βέβαια στα ερωτικά φιλιά.  Εμφανίζει τη Σουίνι ντυμένη όπως ένα σέξι κορίτσι της διπλανής πόρτας κερδίζοντας αυτόματα το νεανικό κοινό. Πλάι της ο  35χρονος Τεξανός ηθοποιός Γκλεν Πάουελ είναι επίσης πολύ εμφανίσιμος και βέβαια «γραμμωμένος».

«Όλα τα σώματα είναι όμορφα. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ευτυχισμένη μέσα σου, τότε αυτό φαίνεται πραγματικά στους άλλους ανθρώπους» δηλώνει η Σίντνει για δικαιολογήσει την απήχηση της εικόνας της.

Ειδήσεις Τώρα

Τζένιφερ Λόπεζ, πρεμιέρα: Φιλιά, χάδια και ερωτική εξομολόγηση στον Μπεν με τουαλέτα Zuhair Murad

Micro French Mani: Η επόμενη μέρα του «γαλλικού», με ένθερμη οπαδό τη Μάργκο Ρόμπι

Μικρό Εθνικό: Τέλος η πατρινή Σοφία Βγενοπούλου, είχε εστιάσει σε εφήβους και πρόσφυγες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View