Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

«Anyone but You»: Η νέα ρομαντική κομεντί με τη Σίντνεϊ Σουίνι και τον γοητευτικό Γκλεν Πάουελ

«Anyone but You»: Η νέα ρομαντική κομεντ...

Η ταινία θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες λίγο πριν τα ερχόμενα Χριστούγεννα - Το σενάριο θυμίζει το "Πολύ Κακό για το τίποτα" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Η 26χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) που είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στις σειρές «Euphoria» και «The White Lotus» και ο 34χρονος Αμερικανός ηθοποιός Γκλεν Πάουελ (Glen Powell) του «Top Gun Maverick» που το φετινό καλοκαίρι είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο, πρωταγωνιστούν στην ρομαντική κομεντί «Anyone but You» σε σκηνοθεσία Will Gluck που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου 2023 στις Αμερικάνικες αίθουσες από την Sony Pictures.

Σε σκηνοθεσία του Γουίλ Γκλουκ (Will Gluck), το «Anyone but You» χαρακτηρίζεται ως ένα πιο χαλαρό και εκσυγχρονισμένο «Much Ado About Nothing – Πολύ Κακό για το τίποτα» του Σαίξπηρ. «Όταν δύο αρχαίοι εχθροί στο κολέγιο συναντιούνται ξανά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους για έναν γάμο στην Αυστραλία, προσποιούνται ότι είναι ζευγάρι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Στην συνέχεια όμως ερωτεύονται πραγματικά», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

«Ας πούμε σε όλους ότι είμαστε μαζί», λέει η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» στον Πάουελ καθώς κάνουν μια βόλτα με ιστιοφόρο στο ηλιοβασίλεμα.

Ο Γκλεν Πάουελ - Glen Powell από το Όστιν του Τέξας συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους ηθοποιούς με ιδιαίτερη γοητεία και λάμψη στον κινηματογραφικό φακό.

Στην ταινία παίζουν και οι Alexandra Shipp, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet, Hadley Robinson, ο Dermot Mulroney και η Rachel Griffiths.

Η ταινία αναμένεται όταν βγει στις αίθουσες, να έρθει για προβολή και στη χώρα μας και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil