Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το "Operation Star" και ο "Εμφύλιος Πόλεμος"

Πάτρα: Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το &qu...
Μαρτάτος Tάκης

Από την Πέμπτη 18/4 - Η νέα ταινία του Βασίλη Τσικάρα «Operation Star» είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα & αφηγείται την καταδίωξη δύο επιζώντων αντρών από μία διμοιρία Γερμανών

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, στην Πάτρα, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 18/4 έως και την Τετάρτη 24/4/2024 θα παίζονται 2 ταινίες.

Ώρα έναρξης: 19:30

«OPERATION STAR»

Πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Τσικάρας, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Ευτυχία Ψωμά, Μανώλης Σαββίδης, Χρύσα Κοντογιώργου, Έλενα Χειλέτη, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πέτρος Πέτρου, Γιάννης Λαζαρίδης και οι Νίκος Γκάρας, Νίκος Στράκας, Βασίλης Τελίδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης κ.α.

Κάιρο 1941: Νίκος Νικολαΐδης, Εύα Καντούρου

Ομάδα Ιερού Λόχου: Γιώργος Κρικέλας, Μάρκος Ανδρέου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Διονύσης Γραμματικός

Σενάριο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας.

Πρόκειται για Ελληνικό πολεμικό δράμα εποχής σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα, το οποίο αφηγείται την καταδίωξη δύο επιζώντων αντρών από μία διμοιρία Γερμανών που καταφεύγουν κυνηγημένοι σε ένα χωριό. Μέσα στη δίνη του πολέμου γεννιέται ένας έρωτας, ο οποίος θα αλλάξει τις ζωές όλων. Μια γυναίκα που τους παρέχει φιλοξενία γίνεται η αφορμή να καταστραφεί το χωριό και να εκτελεστεί μεγάλος αριθμός από τους κατοίκους του. Όμως η καταδίωξη των δύο ανδρών συνεχίζεται καθώς οι διώκτες τους είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να διαφύγουν.

Η ταινία "Επιχείρηση Άστρο" είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα καθώς εκτυλίσσονται με αμείωτη σκηνοθετική ένταση και ρεαλισμό το αποτυχημένο σαμποτάζ, η καταδίωξη, οι θηριωδίες!

Ώρα έναρξης: 21:30

«Εμφύλιος Πόλεμος – Civil War»

Διάρκεια: 109 λεπτά

Κατηγορία: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κίρστεν Ντανστ, Βάγκνερ Μόρα, Κέιλι Σπέινι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον, Νικ Όφερμαν, Τζέσι Πλέμονς.

Σενάριο: Άλεξ Γκάρλαντ

Χρονολογία Παραγωγής: 2024.

Διανομή: Tanweer.

Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.

Το φιλμ «Εμφύλιος Πόλεμος - Civil War» είναι μία φουτουριστική περιπέτεια, με πολιτικό-κοινωνικό σχόλιο, από τον Άλεξ Γκάρλαντ των ταινιών «Από Μηχανής», «Αφανισμός».

Η Κίρστεν Ντανστ.

Η Κίρστεν Ντανστ.

Operation Star  του Βασίλη Τσικάρα.

Operation Star του Βασίλη Τσικάρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil