Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Τι θα ισχύσει στα Options Cinemas στις 26/10 που είναι η "Γιορτή του Σινεμά"

Τι θα ισχύσει στα Options Cinemas στις 2...

Ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει όποια ταινία θέλει και όποια αίθουσα θέλει εκείνη την ημέρα - Η μόνη ταινία που εξαιρείται του εισιτηρίου 2€ θα είναι η “Taylor Swift: The Eras Tour”

Όπως ήδη έχουμε γράψει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, η Ελλάδα μετατρέπεται για δεύτερη χρονιά σε ένα τεράστιο σινεμά και υποδέχεται τη «Γιορτή του Σινεμά». Για μία μόνο ημέρα, όλες οι ταινίες, σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο μόλις 2 ευρώ.

Πάρτε τους Δημήτρηδες, τις Δήμητρες, τους φίλους, τους γονείς ή και τους συναδέλφους σας και γιορτάστε το σινεμά στον φυσικό του χώρο, αυτόν της μεγάλης οθόνης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την ταινία που θέλετε να δείτε, να πάρετε τα ποπ κορν (ή και τα νάτσος) σας και να ετοιμαστείτε για μία επική κινηματογραφική εμπειρία.

Ένα είναι σίγουρο, φεύγοντας θα πείτε , "Ας το κάνουμε ξανά του χρόνου!", τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά με τη «Γιορτή του Σινεμά», τα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε γνωστοποιούν πως συμμετέχοντες θα είναι όλες οι αίθουσες Πανελλαδικά και όλοι οι διανομείς μέσω της διάθεσης όλων των ταινιών τους σε release.

Τιμή Εισιτηρίου 2 ευρώ κατ’ άτομο και προβολή.

Ο θεατής μπορεί να επιλέξει όποια ταινία θέλει και όποιο κινηματογράφο θέλει εκείνη την ημέρα.

*Για εκείνη την ημέρα η προμήθεια στα ηλεκτρονικά εισιτήρια των Options Cinemas θα είναι 0,25€/εισιτήριο (αντί για 0,50€/εισιτήριο).

Μια απαραίτητη διευκρίνηση: η μόνη ταινία που εξαιρείται του εισιτηρίου 2€ ενόψει της Γιορτής του Σινεμά αλλά και των γενικότερων προσφορών των Options είναι η μουσική ταινία “Taylor Swift: The Eras Tour” όπου το εισιτήριο θα παραμείνει για όλο το διάστημα προβολής της στα 10 ευρώ. Για τη συγκεκριμένη ταινία που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, έχει οριστεί συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική από την εταιρία διανομής του εξωτερικού την οποία πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι κινηματογράφοι που θα την προβάλλουν στις αίθουσές τους (Village cinemas, cineplexx, κ.α.).

*Για παράδειγμα μία εξαιρετική επιλογή τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι το νέο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε "Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού" με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil