Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συναυλία της ποπ σταρ Madonna στο Λονδίνο έληξε απότομα λόγω παραβίασης του ωραρίου

Συναυλία της ποπ σταρ Madonna στο Λονδίν...

Επανέκαμψε η 65χρονη τραγουδίστρια στις live μουσικές εμφανίσεις μετά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα

To περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε να νοσηλεύεται στην εντατική με πρόβλημα υγείας ανησυχώντας σε μεγάλο βαθμό τους θαυμαστές της και στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 65χρονη πλέον σταρ της ποπ, Madonna, η οποία σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, φέρεται να γλίτωσε ένα πρόστιμο ύψους 300.000 λιρών, καθώς παραβίασε έναν βασικό κανόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της «Celebration Tour» στην O2 Arena του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, ενώ το σόου της Μαντόνα ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει στις 10.30 μ.μ., η βασίλισσα της ποπ δεν το τήρησε με αποτέλεσμα να λήξει απότομα, στις 11 μ.μ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια με τη μεγάλη διαδρομή στη μουσική από τα μέσα των 80ς και το «Like a Virgin», άφησε εκτός τέσσερα (4) τραγούδια από τη setlist της και τους θαυμαστές της έκπληκτους που ήθελαν λογικά κι άλλο.

Τέλος η Daily Mail είχε πριν λίγες μέρες φιλοξενήσει άρθρο για τη Μαντόνα όπου η σούπερ σταρ της ποπ έλεγε πως θα δανειστεί tips και συμβουλές από τον γερόλυκο της ροκ, τον Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones για το πώς να αντέχει επί σκηνής και να μην κουράζεται υπερβολικά.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight