Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Madonna: «Προετοιμαστήκαμε για το χειρότερο» – «Τη βρήκαμε αναίσθητη», δηλώνουν οι συγγενείς της

Madonna: «Προετοιμαστήκαμε για το χειρότ...

Η τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη το Σάββατο και εισήχθη στη ΜΕΘ

Σοκ προκάλεσε στον πλανήτη η είδηση ότι η Μαντόνα μπήκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ για να αντιμετωπίσει μια βακτηριακή λοίμωξη και οι νέες πληροφορίες από τους συγγενείς της αποκαλύπτουν πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της θρυλικής ποπ τραγουδίστριας.

Οι συγγενείς της 64χρονης Μαντόνα φοβούνται ότι «θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει», όπως δηλώνουν στη DailyMail, με έναν συγγενή της να τονίζει ότι «η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο» μετά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Λόγω της εισαγωγής της στη ΜΕΘ, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά και να συνεχιστεί για 7 μήνες. Για αυτήν την περιοδεία ετοιμαζόταν και δούλευε σκληρά και γι’ αυτό ο οργανισμός της δεν άντεξε, σημειώνουν οι συγγενείς της.

Μάλιστα, η Madonna βρέθηκε αναίσθητη το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. «Περάσαμε αρκετές ημέρες ανησυχίας», τόνισε ο συγγενής της στη DailyMail, λίγες ώρες αφότου ο μάνατζέρ της ανακοίνωσε στους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη ότι πάσχει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειάζεται χρόνο να αναρρώσει.

 «Πιστεύει ότι είναι ανίκητη»
«Πιστεύει ότι είναι νεαρή όπως τότε και ότι είναι ανίκητη. Αλλά αυτή η περιπέτεια ήταν ένα σοβαρό ξύπνημα», σημείωσε ο συγγενής της Madonna στη DailyMail, εξηγώντας ότι η ίδια πίεσε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να ετοιμαστεί για την περιοδεία της.

«Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και φαινόταν αδύνατη τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι», συμπλήρωσε ο ίδιος ο συγγενής.

 Αλλά, επειδή η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ σοβαρή στη ΜΕΘ «η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», πρόσθεσε ο συγγενής της και εξήγησε ότι «γι’ αυτό το κρατήσαμε μυστικό το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι η Mαντόνα έχει αποκτήσει έξι παιδιά, τη Λούρδη 26 ετών, το Ρόκο 22 ετών, τον Ντέιβιντ 17 ετών, τη Μέρσι 17 και τις 10χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ. Η Λούρδη ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

 Οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMail ότι η ξαφνική περιπέτεια υγείας της Μαντόνα ένωσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. «Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μαζευτεί», είπε ο συγγενής.

«Αναρρώνει εκτός ΜΕΘ»
Ο μάνατζέρ της, αρχικά, ανακοίνωσε ότι η Madonna αναγκάζεται να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της – στην οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια της καριέρας της – λόγω μιας βακτηριακής λοίμωξης. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαίωσε ότι αναρρώνει εκτός ΜΕΘ.

«Θα αναρρώσει πλήρως» και «η υγεία της βελτιώνεται» αλλά «είναι ακόμα υπό ιατρική φροντίδα», εξήγησε ο μάνατζέρ της στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, άλλοι συγγενείς της δηλώνουν στη DailyMail πόσο τελειομανής ήταν η Μαντόνα και ότι πίεζε τον εαυτό της και τους συνεργάτες της, γιατί ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια στην περιοδεία της. «Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης αυτής της περιοδείας, μπαίνουν σε δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή και κανείς δεν επιτρέπεται να αναφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά της», πρόσθεσε ο συγγενής.

«Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει», δηλώνουν οι συγγενείς της, εκφράζοντας τον φόβο τους για την κατάσταση της υγείας της.

Πλέον θα πρέπει να σταματήσει τα πάντα, μεταξύ αυτών και την περιοδεία της, συμπλήρωσε ο μάνατζέρ της στην ανακοίνωσή του, ωστόσο δεν αποκάλυψε πότε η Mαντόνα θα μπορούσε να είναι αρκετά καλά για να ξεκινήσει τη διεθνή περιοδεία, υποσχόμενος απλώς στους θαυμαστές ότι «θα έδινε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχει, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight