Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εδώ έμεινε η Αντζελίνα Τζολί κατά την παραμονή της στην Ηλεία - Ξετρελαμένη με τη διαμονή της

Εδώ έμεινε η Αντζελίνα Τζολί κατά την πα...

Δείτε ΦΩΤΟ

Στην προεδρική σουίτα Phaidra τού AldemarOlympianVillage, έμεινε η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην περιοχή για την ταινία «Μαρία», σύμφωνα με πληροφορίες.
Η σουίτα των 110 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια -το ένα με γραφείο-, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι. Έχει επίσης ιδιωτική πισίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Η χολιγουντιανή σταρ, ωστόσο, χρησιμοποίησε και τη δεύτερη προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, καθώς και δύο μικρότερες, αφού ταξίδεψαν μαζί της στην Ελλάδα και οι δύο γιοι της.
Συνολικά, η παραγωγή της ταινίας «Μαρία» για τη ζωή της ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας έκλεισε στο γνωστό resort περίπου 40 δωμάτια.

 
To ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί
Το πρώτο βράδυ που έφτασε στο ξενοδοχείο η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις μόνο με τους γιους της, και έτσι άνοιξε ειδικά γι’ αυτούς το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Οι τρεις τους ήταν οι μοναδικοί πελάτες και κατά τη διάρκεια του δείπνου απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα.


Η διάσημη ηθοποιός δοκίμασε για πρώτη φορά φάβα, κι αυτό το πιάτο ήταν που την ενθουσίασε περισσότερο. Τα υπόλοιπα βράδια προτιμούσε να παραγγέλλει το φαγητό της στο δωμάτιο, χωρίς αποκλεισμούς, με εξαίρεση το χοιρινό κρέας, που δεν είναι στις προτιμήσεις της.

Το πρωί η Αντζελίνα Τζολί ξυπνούσε στις 5 η ώρα και έτρωγε μαύρο ψωμί με αβοκάντο και αυγά ποσέ, ενώ λίγο αργότερα αναχωρούσε για τη θαλαμηγό «CristinaO», του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων.

Με το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικά απλή και ευγενική, ενώ οι απαιτήσεις της ήταν περιορισμένες και απολύτως λογικές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε προγραμματίσει να φύγει το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου, ωστόσο προτίμησε να αναχωρήσει αθόρυβα το βράδυ της επομένης.

Η Αντζελίνα στο Aldemar
H παραμονή της Αντζελίνας Τζολί στην Ηλεία με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας για την ζωή της Μαρίας Κάλλας ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη και ο όμιλος Aldemar, ο οποίος φιλοξένησε την οσκαρική ηθοποιό την ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται η σταρ του Χόλιγουντ με υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

«Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε το προνόμιο να φιλοξενήσουμε εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, “Maria”. Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε ολόκληρη την ομάδα παραγωγής του “Heretic” που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας. Μας φέρνει τεράστια χαρά να τους έχουμε καλεσμένους μας! Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής περιόδου, το ξενοδοχείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει μια πληθώρα διακεκριμένων και VIP επισκεπτών. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευγνώμονες που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή τους», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight