Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντζελίνα Τζολί: Η τελευταία φωτογραφία της στην Ηλεία μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

Αντζελίνα Τζολί: Η τελευταία φωτογραφία ...

Χαρούμενη και ευδιάθετη πόζαρε στον φακό κι ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμενε

Μπορεί η χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί να έχει εγκαταλείψει την Ηλεία εδώ και λίγα 24ωρα, όπου πραγματοποιήθηκαν μέρος των γυρισμάτων της ταινίας αφιέρωμα στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, ωστόσο η τελευταία της φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Σκαφιδιάς "Aldemar Olympia Village", όπου διέμεινε κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Για τη φωτογραφία που θέλησε να βγάλει με όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο της προσωπικής της συλλογής στο χρώμα του εκρού και όχι ένα από τα κουστούμια της ταινίας «Maria», που όλα είναι αντιγραφές από τα ρούχα της παγκοσμίου φήμης σοπράνο.

Χαρούμενη και ευδιάθετη η Αντζελίνα Τζολί πόζαρε στον φακό κι ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου πέντε ημέρες εργάστηκε προκειμένου να της παρέχει μια όμορφη και άνετη φιλοξενία ειδικά μετά τα απαιτητικά γυρίσματα της ταινίας.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook με τους ιδιοκτήτες να την ευχαριστούν για την επιλογή: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά συναρπαστικά νέα μαζί σας! Τις τελευταίες μέρες, είχαμε το προνόμιο να καλωσορίσουμε την εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, "Maria". Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε όλη την ομάδα παραγωγής του "Heretic" για την επιλογή του ξενοδοχείου μας ως κατάλυμα της προτίμησης τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight