Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το αργότερο το Μάρτη, θα ταξιδεύουμε από νέο σταθμό- Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια του νέου ΚΤΕΛ;

Πάτρα: Το αργότερο το Μάρτη, θα ταξιδεύο...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η κατασκευή του νέου ΚΤΕΛ, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο

Προς την ολοκλήρωσή του, οδεύει το έργο του νέου Σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, στην συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Νόρμαν, στην Πάτρα και όλα δείχνουν ότι θα παραδοθεί προς χρήση, μέχρι τον Μάρτιο του 2024.

Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος, η κατασκευή του σταθμού, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και περιμένουμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. «Από ‘κει και έπειτα, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μετακόμισης και μέχρι το Μάρτιο του επόμενου χρόνου θα έχει δοθεί προς χρήση, ωστόσο δεν αποκλείουμε και αισιοδοξούμε βέβαια να μπορεί να δοθεί ακόμα και τον Φεβρουάριο», λέει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνονται αναφορές για την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη στα εγκαίνια του νέου ΚΤΕΛ. «Είναι λίγο νωρίς, γιατί ακόμα δεν έχουμε μια σταθερή ημερομηνία. Ωστόσο, ναι, είναι και σκέψη αλλά και επιθυμία μας να βρεθεί στην Πάτρα και να γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του πρωθυπουργού. Ελπίζω να ανταποκριθεί, στο κάλεσμά μας» σχολιάζει ο κ. Μανωλόπουλος.

* Η φωτό είναι του Ανδρέα Βρή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις