Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το παιδικό "Kung Fu Panda 4" πάλι 1ο στο ελληνικό box office, άφησε 2ο το "Back to Black"

Το παιδικό "Kung Fu Panda 4" π...
Μαρτάτος Tάκης

Στο Αμερικάνικο box office ήρθε 1ο το "Civil War - Εμφύλιος Πόλεμος" που στην Ελλάδα βγαίνει αυτήν την Πέμπτη 18-4

Το ανιμέισον φιλμ «Kung Fu Panda 4» των Μάικ Μίτσελ και Στέφανι Στάιν, ήταν πάλι στην κορυφή του εγχώριου box office, κόβοντας σε 105 αίθουσες πανελλαδικά, το 4ήμερο, 11-14/4/2024, κοντά 9.500 εισιτήρια, για την ακρίβεια, 9.427 και έχει φτάσει μέχρι και σήμερα πανελλαδικά τα 118.047.

Η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται με επιτυχία και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 452,6 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Από τις καινούριες ταινίες, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αναμενόμενα συγκέντρωσε το «Βack to Black» για την αδικοχαμένη τραγουδίστρια Έιμι Γουαινχάουζ. Η ταινία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον πλασαρίστηκε στην πρεμιέρα της στην 2η θέση του πίνακα, με 6.786 εισιτήρια από 73 αίθουσες πανελλαδικά (στην Πάτρα προβάλλεται σε Πάνθεον και Βέσο Μάρε). Όπως έγραψε το flix.gr, η δραματοποιημένη αυτή βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαους αποκτά ζωή και βάθος κυρίως - αν όχι μόνο - χάρη στην ερμηνευτική tour de force της ηθοποιού Μαρίσα Αμπέλα.

Πάντως ούτε αυτή η ταινία ούτε το νέο Ghostbusters, το «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά καθώς το ανοιξιάτικο box office μοιάζει να έχει πέσει σε λήθαργο, όπως παρατηρεί το flix.gr. Το «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου - Ghostbusters: Frozen Empire» του Τζιλ Κέναν με τον Πολ Ραντ αλλά και τους Μπιλ Μάρει, Νταν Άικροιντ, που στο εξωτερικό έχει φτάσει τα 160 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις σε τρεισήμισι εβδομάδες προβολής, στην πρεμιέρα του στις Ελληνικές αίθουσες (στην Πάτρα παίζεται στα Options cinemas, στη Βέσο Μάρε), έκοψε σε 95 αίθουσες πανελλαδικά, 6.522 και πήρε την 3η θέση στον πίνακα του ελληνικού box office. Πιο κάτω ήρθε το φιλμ τρόμου «Στενές Επαφές με τον Διάβολο», με 3.288 εισιτήρια.

Όσο για την κορυφή στο box office των ΗΠΑ, την κατέκτησε το περασμένο σαββατοκύριακο η δυστοπική περιπέτεια «Civil War – Εμφύλιος Πόλεμος» του Άλεξ Γκάρλαντ όπου παίζουν οι Κίρστεν Ντανστ, Βάγκνερ Μόρα, Κέιλι Σπέινι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον, Νικ Όφερμαν και ο Τζέσι Πλέμονς. Η ταινία που από την Πέμπτη 18-4-2024 θα παίζεται και στην Πάτρα, έκανε άνοιγμα στη Βόρειο Αμερική της τάξης των σχεδόν 26 εκατ. δολαρίων (25,7 εκατ. για την ακρίβεια σε 3.838 αίθουσες.

«Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου».

«Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου».

"Civil War".

"Civil War".

"Kung Fu Panda 4".

"Kung Fu Panda 4".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil