Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τα πρώτα πλάνα από τον «Μονομάχο 2» ενθουσίασαν το κοινό στο CinemaCon

Τα πρώτα πλάνα από τον «Μονομάχο 2» ενθο...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία του Ρίντλει Σκοτ που είναι σίκουελ του "Gladiator" του 2001, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024

Στο CinemaCon αυτή την περίοδο (8-11 Aπριλίου 2024 στο Caesars Palace στο Las Vegas) έλαβαν μέρος πολλά και ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Πέρα από τις ανακοινώσεις και τους νέους προγραμματισμούς των στούντιο, προβάλλεται και υλικό (ενίοτε μισοτελειωμένο) από πολυαναμενόμενες νέες ταινίες στους τυχερούς που έχουν την τύχη να παρευρίσκονται στις παρουσιάσεις.

Μια από αυτές τις ταινίες όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr, ήταν και ο «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ, σίκουελ του «Gladiator» του 2001 που είχε κερδίσει τότε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου που αναδείχθηκε σε σούπερ σταρ.

Στα πλάνα διάρκειας πέντε λεπτών της καινούριας ταινίας που προβλήθηκαν στο CinemaCon την Πέμπτη 11/4, μπορεί ήταν ακόμα ημιτελή αλλά έδειχναν τον πρωταγωνιστή Πολ Μεσκάλ στον ρόλο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν στην πρώτη ταινία) και ανιψιού του Κόμοντους (ο Χοακίν Φίνιξ είχε παίξει πριν 23 χρόνια), να είναι και πάλι ένας σκλάβος που παλεύει σε παιχνίδια μέσα στο Κολοσσαίο. Στο απόσπασμα, ο Πολ Μεσκάλ, από τους πιο ταλαντούχους και ολοένα ανερχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς,  βρίσκεται στην αρένα με διάφορους πολεμιστές, με μάλιστα ένας να είναι καβάλα πάνω σε ένα ρινόκερο, με τον Μεσκάλ να τον νικάει πετώντας άμμο στον αέρα και να απομακρύνεται από τον ρινόκερο προτού συγκρουστεί με τον τοίχο της αρένας.

Στο τέλος τον βλέπουμε να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον 49χρονο Χιλιανοαμερικανό ηθοποιό Πέδρο Πασκάλ του «The Last of Us» που επίσης συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Μονομάχος 2».

Ο Πολ Μεσκάλ πάντως δήλωσε πως φοβάται τη φήμη που θα φέρει ο ρόλος του στον νέο «Μονομάχο».

Ο βετεράνος και ακάματος σκηνοθέτης Ρίντλει Σκοτ μίλησε βιντεοσκοπημένα στο ενθουσιώδες κοινό του CinemaCon, λέγοντας «ότι αξίζει η αναμονή» αλλά και ότι η ταινία είναι «ίσως πιο εντυπωσιακή από την πρώτη» Ο Πολ Μεσκάλ χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον Σκοτ σαν «μια από τις εξέχουσες στιγμές της ζωής του».

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ο Ρίντλει Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Άρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, ο 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, και οι Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και ο 85χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» που συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες νέες ταινίες του 2024, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024 και φυσικά αναμένουμε το φιλμ για προβολή και στην Πάτρα.

Τον 28χρονο Ιρλανδό στην καταγωγή Πολ Μεσκάλ -Paul Mescal είδαμε πριν λίγο καιρό στο τρυφερό φιλμ "Άγνωστοι Μεταξύ Μας" και πέρυσι στο επίσης πολύ αξιόλογο φιλμ "Aftersun" που στην Πάτρα είχε προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture