Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 25-4 έως και την Μ.Τετάρτη 1-5-2024

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...
Μαρτάτος Tάκης

Στις νέες ταινίες της εβδομάδας ξεχωρίζουν το Ελληνικό φιλμ τρόμου "Μην Ανοίξεις την Πόρτα" αλλά και η καινούρια δημιουργία του Ιταλού Λούκα Γκουαντανίνο "Οι Αντίπαλοι"

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών στις 8 αίθουσες των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα τη νέα εβδομάδα από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 έχει ως εξής:

Αίθουσα 2 στις 21.30 καθημερινά εκτός Μ. Δευτέρας, και στις 23.30 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και την Μ. Τετάρτη,

Αίθουσα 4 στις 18.20 καθημερινά εκτός Σαββάτου και στις 20.30 και στις 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 17.00 από Σάββατο έως και Μ. Τετάρτη, και στις 19.00, 21.00 και 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 20.00 και στις 22.00 καθημερινά και στις 0.00 τα μεσάνυχτα μόνο την Πέμπτη και την Μ. Τετάρτη

"Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Διανομή από την Rosebud.21.

Πρωτότυπο Horror φιλμ ελληνικής παραγωγής με την υπογραφή των Unboxholics. Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο των αδερφών Καρπά (Σάκης και Αλέξανδρος), οι οποίοι έχουν ως βάση τη μακεδονική Αριδαία.

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» που έχει εξάψει το ενδιαφέρον των σινεφίλ, συστήνεται ως μία περιπετειώδης ταινία τρόμου στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Καρπάς απέναντι στη Φωτεινή Λεβογιάννη.

Σύμφωνα με το στόρι του "Μην Ανοίγεις την Πόρτα", "μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;".

Χειροποίητο αν και ποτέ ερασιτεχνικό, το βλοσυρό και συμπαγές «Μην ανοίγεις την πόρτα» ισορροπεί το έλλειμμα θεματικής πρωτοτυπίας με τη δημιουργία μιας σταθερής ατμόσφαιρας εσωτερικού τρόμου, επιδεικνύοντας σκηνοθετική αυτοπεποίθηση και πλήρη έλεγχο σε όλα τα επίπεδα, έγραψε ο κριτικός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην lifo.

Ο Σάκης Καρπάς και ο Αλέξανδρος Καρπάς, γνωστοί και ως Unboxholics, καταφέρνουν να μπολιάσουν τη φιλοσοφία και τον ρυθμό ενός horror videogame με τη λογική μιας κινηματογραφικής ταινίας χαρακτήρων βασανισμένων από τα ανεπούλωτα τραύματά τους, που ψάχνουν τη λύτρωση σε ένα σκηνικό μεταφυσικής αγωνίας, προσθέτει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

 

Αίθουσα 3 στις 19.30 και στις 22.10 καθημερινά εκτός Μ. Δευτέρας,

Αίθουσα 2 στις 19.30 και στις 22.10 μόνο την Μ. Δευτέρα

"Οι Αντίπαλοι - Challengers"

Η σταρ Ζεντάγια του νέου «Dune» βρίσκεται μπλεγμένη σ’ ένα αθλητικό ερωτικό τρίγωνο στην καινούρια ταινία του 52χρονου Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο ("Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου", "Bones and All").

Ο Γκουαντανίνο που πάντα μας δίνει ενδιαφέρουσες όσο και γεμάτες αισθησιασμό ταινίες, υπογράφει εδώ ένα νέο καυτό ρομάντζο. Η βραβευμένη με Έμμυ σταρ του τηλεοπτικού "Euphoria", Ζεντάγια, ενσαρκώνει μία παίκτρια τένις που πλέον προπονεί το σύζυγό της (Μάικ Φέιστ). Όταν εκείνος σημειώνει μια σειρά από διαδοχικές ήττες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον παιδικό φίλο του και συμπτωματικά πρώην της συντρόφου - προπονήτριάς του (στο ρόλο ο 33χρονος Τζος Ο'Κόνορ), γεγονός που πυροδοτεί ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Λούκα Γκουαντανίνο, οι πρωταγωνιστές του "Challengers" προετοιμάστηκαν για τους ρόλους τους κάνοντας επί τρεις μήνες εντατική προπόνηση με τον πρώην επαγγελματία τενίστα Μπραντ Γκίλμπερτ, ο οποίος επιπλέον διατήρησε ρόλο συμβούλου στην ταινία. Το σάουντρακ υπογράφει το Οσκαρικό δίδυμο των Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος.

Διανομή από την Τanweer.

Διάρκεια: 131 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 21.10 και στις 23.10 καθημερινά

"Χωρίς Οξυγόνο - Breathe"

Δυστοπικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας Αμερικανικής παραγωγής 2024 με πρωταγωνίστρια την Μίλα Γιόβοβιτς του «Πέμπτου Στοιχείου» και της «Ζαν Ντ’ Αρκ».

Σκηνοθεσία: Stefon Bristol

Σενάριο: Doug Simon

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Sam Worthington, Milla Jovovich, η Quvenzhane Wallis της πολυβραβευμένης ταινία φαντασίας "Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου" και οι Common (Lonnie Lynn), Jennifer Hudson, και Raul Castillo.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, με τη Γη να μην είναι κατοικήσιμη, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να ζουν υπογείως. Οι δυο τους θα παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δύο άγνωστοι φτάνουν απελπισμένοι για ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

Διανομή από Σπέντζος.

Η ταινία βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Αίθουσα 8 στις 21.40 καθημερινά

"Back to Black"

Καλογυρισμένη και συγκινητική, μουσική βιογραφική ταινία για την αδικοχαμένη Βρετανή ερμηνεύτρια και μουσική δημιουργό Έιμι Γουαινχάουζ που «έφυγε» στα 27 της μόλις χρόνια στις 23/7/2011.

Σκηνοθεσία: Σαμ Τέιλορ Τζόνσον

Πρωταγωνιστεί στον κεντρικό ρόλο η Βρετανή ηθοποιός Μαρίσα Αμπέλα. Παίζουν επίσης οι Τζακ Ο' Κόνελ, Λέσλι Μάνβιλ.

Σενάριο: Ματ Γκρίνχαλγκ

Χρονολογία Παραγωγής: 2024

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πολυαναμενόμενη ταινία παρουσιάζει την εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του πρωτοποριακού της άλμπουμ, «Back to Black» χάρη στο οποίο η μοναδική αυτή καλλιτέχνιδα κέρδισε 5 βραβεία Γκράμμυ. Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.

Η ταινία βγήκε στη χώρα μας μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 122 λεπτά.

H δραματοποιημένη βιογραφία της Εϊμι Γουάινχαους με την υπέροχη Μαρίσα Αμπέλα να την υποδύεται που θα είναι έκπληξη να μην την δούμε υποψήφια στα ερχόμενα Όσκαρ, έχει κόψει σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας 15.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

H Μαρίσα Αμπέλα είναι κυρίως γνωστή από τη σειρά «Industry» ενώ είχε & έναν μικρό ρόλο στη «Μπάρμπι».

Στο φιλμ "Back to Black" παίζει και ο Έντι Μάρσαν το ρόλο του ταξιτζή πατέρα της Έιμι Γουαινχάουζ.

Αίθουσα 1 στις 20.10 καθημερινά

"Εμφύλιος Πόλεμος"

Δυστοπικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Άλεξ Γκάρλαντ της ταινίας "Από Μηχανής" όπου έπαιζε η Αλίσια Βικάντερ.

Ένας από τους πλέον οξυδερκείς σκηνοθέτες – σεναριογράφους των τελευταίων δεκαετιών, ο Άλεξ Γκάρλαντ ("28 Μέρες Μετά", "Αφανισμός"), υπογράφει ένα περιπετειώδες road movie που τοποθετείται σε ένα μέλλον όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο. Σε αυτό το κλίμα, μια φωτορεπόρτερ (στο ρόλο η Κίρστεν Ντανστ) μαζί με μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων, αποφασίζουν να διασχίσουν τη χώρα σε μια απόπειρα να πάρουν συνέντευξη από τον πρόεδρο, ο οποίος βρίσκεται σε έναν υπό πολιορκία Λευκό Οίκο. Εκτός από την Κίρστεν Ντανστ, στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Βάγκνερ Μόρα ("Narcos"), Τζέσι Πλέμονς και η Κέιλι Σπένι ("Priscilla").

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 85 αίθουσες πανελλαδικά, 7.278 εισιτήρια σύμφωνα με το flix.gr.

Στο εξωτερικό οι έως τώρα εισπράξεις ανέρχονται στα 52 εκατ. δολάρια.

Aίθουσα 1 στις 22.40 καθημερινά

"Αμπιγκέιλ - Abigail"

Aμερικανικής παραγωγής ταινία τρόμου με βρικόλακες σε σκηνοθεσία Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Τζίλετ που βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Όπως διαβάσαμε πρόκειται για horror movie από τους δημιουργούς του νέου "Scream". Το σκηνοθετικό δίδυμο των Ματ Μπετινέλι - Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ ("Είσαι Έτοιμος;"), το οποίο ευθύνεται για την επιτυχημένη επανέναρξη του franchise τρόμου "Scream" (2022), επιστρέφει με αυτή τη νέα ταινία, η υπόθεση της οποίας περιστρέφεται γύρω από μια συμμορία επίδοξων εγκληματιών που απαγάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας πανίσχυρης μορφής του υποκόσμου, και ζητούν λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μόνο που έχουν να κάνουν για να τα εισπράξουν είναι να φυλάνε το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες σημειώνονται αυξανόμενης έντασης βίαια φαινόμενα που εξουδετερώνουν έναν-έναν τους εγκληματίες, οι οποία πια συνειδητοποιούν πως αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη μπαλαρίνα.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών του "Αμπιγκεϊλ" είναι η Μελίσα Μπαρμπέρα, διάσημη από τη συμμετοχή της στα σύγχρονα "Scream", ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο ("Breaking Bad"), ο Νταν Στίβενς ("Ο Πύργος του Ντάουντον") και η ανερχόμενη Κάθριν Νιούτον ("Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία").

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Καταλληλότητα: Κ18.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 76 αίθουσες πανελλαδικά, 5.733 εισιτήρια και πήρε την 3η θέση του πίνακα του box office.

Aίθουσα 2 στις 19.10 καθημερινά εκτός Μ. Δευτέρας

"Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου - Ghostbusters: Frozen Empire"

 Σε σκηνοθεσία του Τζιλ Κέναν.

Η παλιοπαρέα των κυνηγών φαντασμάτων επανενώνεται. Πάνε 40 χρόνια από την 1η θρυλική ταινία του franchise, σε σκηνοθεσία Αιβάν Ράιτμαν το 1984 που μας σύστησε αυτή τη θρυλική παρέα με επικεφαλής τον Μπιλ Μάρει.

Στο νέο φιλμ σε σκηνοθεσία Gil Kenan και σενάριο των Jason Reitman & Gil Kenan, η οικογένεια Σπρένγκλερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο πυροσβεστικό σταθμό - σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters. Με τη σειρά τους, εκείνοι έχουν κατασκευάσει ένα απόρρητο εργαστήριο με στόχο να εξελίξουν επιστημονικά και τεχνολογικά το κυνήγι φαντασμάτων. Όλα βαίνουν καλώς, μέχρις ότου εντοπίσουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, ικανή να επιβάλλει στον κόσμο μια νέα Εποχή του Πάγου.

Πρωταγωνιστούν οι: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts.

Διανομή από την Feelgood.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

To “Ghostbusters: Afterlife” του Τζέισον Ράιτμαν που προβλήθηκε το 2021 και είχαμε δει και στην Πάτρα είχε φτάσει σε εισπράξεις τα 205 εκατ. δολάρια.

Στο εξωτερικό η νέα ταινία έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις τα 177 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής έχει πάει συμπαθητικά κόβοντας 13.000 εισιτήρια.

Aίθουσα 1 στις 18.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 8 στις 18.00 μόνο το Σάββατο

"Kung Fu Panda 4"

Animation ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2024.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ.

Ο Πο καλείται να αναλάβει τον ρόλο του Μεγάλου Δασκάλου στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Πέρα από τις ελλιπείς γνώσεις πνευματισμού που διαθέτει, πρέπει πρώτα να βρει και να εκπαιδεύσει κάποιον στη θέση που αφήνει κενή, εκείνη του Δράκου Πολεμιστή.

Η αγαπημένη των παιδιών, ταινία από την Universal Pictures επέστρεψε με ένα ακόμη σίκουελ, το «Kung Fu Panda 4» με τον Πο σε νέες περιπέτειες.

Ο Αμερικανός κωμικός Τζακ Μπλακ (Jack Black) χαρίζει την φωνή του στον πιο απίθανο και άξιο μαχητή του κουνγκ φου στον κόσμο, για ένα ξεκαρδιστικό, ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά δράσης της DreamWorks Animation.

Την σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο Αμερικανός κωμικός Μάικ Μίτσελ (Mike Mitchell) ενώ διάσημοι ηθοποιοί δανείζουν την φωνή τους όπως οι Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davis), Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman), Τζέιμς Χονγκ (James Hong), Awkwafina και Ίαν ΜακΣέιν (Ian McShane).

Το προηγούμενο «Kung Fu Panda» (το 3ο) είχε παιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

Διανομή από την Τanweer.

Η ταινία στη χώρα μας έχει ήδη ξεπεράσει τα 130.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 482 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Αίθουσα 6 στις 18.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Combat Wombat: Back 2 Back - Σούπερ Μάγκι"

Ταινία ανιμέισον από την Αυστραλία διάρκειας 84 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Ricard Cussó, Tania Vincent.

Η ζωή έχει γίνει λίγο πολύ απαιτητική για τη Σούπερ Μάγκι. Καθώς η εγκληματικότητα στην πόλη είναι σε ύφεση, η Σούπερ Μάγκι να περνάει τον χρόνο της βοηθώντας στην απόφραξη αποχετεύσεων και στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αντί να σώζει τον κόσμο. Σίγουρα δεν είχε επιλέξει κάτι τέτοιο! Όταν μια μοχθηρή ιδιοφυΐα της τεχνολογίας απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια «τέλεια» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση για άλλη μια φορά. Μήπως είναι και η τελευταία περιπέτεια του δυναμικού ντουέτου;

Τις φωνές τους δανείζουν οι Γιώργος Σκουφής, Δημήτρης Παπαδάτος, Σταύρος Σιούλης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κατερίνα Γκίργκις, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 79 λεπτά.

Σενάριο: Dominic Morris.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 8 στις 19.20 καθημερινά εκτός Σαββάτου

"Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba-Hashira Training"

Ιαπωνικό anime φιλμ παραγωγής 2024 σε σκηνοθεσία Haruo Sotozaki και σενάριο: Koyoharu Gotouge.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Natsuki Hanae, Kengo Kawanishi

Διάρκεια: 104 λεπτά

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Προκειμένου να γίνει Hashira, οTanjiro ξεκινάει σκληρή προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Stone Hashira, Himejima. Παράλληλα, ο Muzan συνεχίζει την αναζήτηση των Nezuko και Ubuyashiki.

Η ταινία διανομής από την The Film Group, προβάλλεται στα Ιαπωνικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Αίθουσα 7 στις 17.10 από το Σάββατο έως και την Μ. Τετάρτη (μεταγλωττισμένο)

«Ο Χορός των Φαντασμάτων - The Canterville Ghost»

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε διανομή από τη ROSEBUD.21.

Ένα φάντασμα αποτυγχάνει παταγωδώς να τρομάξει μια οικογένεια θνητών, αλλά αντ’ αυτού γνωρίζει το νόημα της αληθινής φιλίας, σε αυτήν την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, γεμάτη μυστήριο, ανατροπές και πολύ, πολύ γέλιο!

Το σενάριο είναι βασισμένο στη φανταστική ιστορία «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Η σκηνοθεσία στην ταινία «Ο Χορός των Φαντασμάτων» είναι των Kim Burdon & Robert Chandler.

Σενάριο: Cory Edwards, Giles New & Keiron Self.

Διάρκεια: 89 λεπτά

Πρόκειται για Αγγλική παραγωγή του 2023.

Η ταινία έχει κόψει μέχρι στιγμής πάνω από 5.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο και την Μ. Τρίτη & Μ. Τετάρτη (μεταγλωττισμένο)

"Η Μία και Εγώ: Η Ταινία - Mia and Me: The Hero of Centopia"

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2022, της Γερμανίας, της Αυστραλίας και του Βελγίου σε σκηνοθεσία Adam Gunn.

Σενάριο: Tess Meyer, Gerhard Hahn & Fin Edquist

Στη μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά δανείζουν τις φωνές τους οι: Αφροδίτη Αντωνάκη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Γιώργος Ματαράγκας.

Διάρκεια: 85 λεπτά

Διανομή από την Neofilms.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία.

Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

*H ταινία είναι βασισμένη στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, μια ουτοπική περιπέτεια γεμάτη μαγεία, ξωτικά και μονόκερους!

Η ταινία στο ξεκίνημα της, σε 49 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 2.023 εισιτήρια.

Αίθουσα 2 στις 17.20 από Σάββατο έως & Μ. Τετάρτη (μεταγλωττισμένο)

"Η Κιβωτός του Νώε - Νoah’s Ark"

Animation ταινία συμπαραγωγής Βραζιλίας και Ινδίας 2024.

Διάρκεια: 84 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Αλοϊς ντι Λέο, Σέρτζιο Μασάδο, Ρενέ Βεγιέ.

Ο Βίνι και ο Τομ είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια και να πάρουν μέρος στο ταξίδι.

Παιδική ταινία βασισμένη στη γνωστή ιστορία της Βίβλου.

Διανομή από την Feelgood.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil